Povezane novice

Tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo zoper predsednico Natašo Pirc Musar

Slovenske novice 28.02.2023
Tožilstvo je namreč ocenilo, da ni podan utemeljen sum, poroča POP TV. Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je zavrglo kazensko ovadbo zoper predsednico republike Natašo Pirc Musar. Ugotovili so, da v primeru domnevnega fiktivnega računa za… »

Tatjana Bobnar naj bi dobila novo službo

Zurnal24 28.02.2023
Njene prioritete bodo nasilje nad ženskami, sovražni govor, mladoletna kriminaliteta in izbrisani. Po informacijah POP TV je predsednica države Nataša Pirc Musar danes podpisala ukaz o imenovanju nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar v svoj… »

Tožilstvo naj bi zavrglo kazensko ovadbo zoper predsednico Natašo Pirc Musar

RTV Slovenija 28.02.2023
Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je zavrglo kazensko ovadbo zoper Natašo Pirc Musar, saj v primeru domnevnega fiktivnega računa za vodenje Rdečega križa ni storila kaznivega dejanja in ni ponaredila uradnih listin, poročajo mediji. Na… »

Tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo zoper Natašo Pirc Musar

SiolNET 28.02.2023
Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je zavrglo kazensko ovadbo zoper predsednico republike Natašo Pirc Musar, ki so jo zaradi domnevnega ponarejanja listin zoper njo vložili ljubljanski kriminalisti, poroča 24ur.com. Na tožilstvu so se tako… »

Fiktivni račun: Tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo proti predsednici

24ur 28.02.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar v primeru domnevnega fiktivnega računa za vodenje Rdečega križa ni storila kaznivega dejanja in ni ponaredila uradnih listin. Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je namreč zavrglo kazensko ovadbo, ki so jo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem