Povezane novice

Izjemni Quick po 16 sezonah zapušča Kralje

24ur 01.03.2023
Hokejsko moštvo Los Angeles Kings, v katerem igra tudi slovenski as Anže Kopitar, je sporočilo, da se je odločilo za vratarsko menjavo. Dolgoletni član Jonathan Quick, ki je bil eden izmed ključnih mož pri dveh slavjih v severnoameriškem prvenstvu… »

Sanjska predstava Kopitarja, drugič v karieri dal štiri gole #video

SiolNET 01.03.2023
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je na zadnji februarski dan blestel v ligi NHL. Z Los Angeles Kings je na gostovanju po kazenskih strelih premagal Winnipeg Jets, v rednem delu pa dosegel kar štiri zadetke, od tega kar tri v drugi tretjini! S… »

Velika sprememba pri Kopitarjevih

SiolNET 01.03.2023
Hokejsko moštvo Los Angeles Kings, za katero igra tudi slovenski as Anže Kopitar, je na družbenih omrežjih sporočilo, da se je odločilo za vratarsko menjavo. Dolgoletni član Jonathan Quick se namreč seli v Columbus k tamkajšnjim Blue Jackets… »

Kopitar zablestel s štirimi goli: "Pokazali smo pravi karakter"

RTV Slovenija 01.03.2023
Hokejisti Los Angelesa so na gostovanju pri Winnipegu slavili po kazenskih strelih s 6:5. Junak tekme je bil Anže Kopitar, ki je za Kralje zabil štiri gole. Tekma se ni začela po željah ekipe iz Kalifornije, ki je uvodno tretjino izgubila z 2:0, oba… »

Dončić komentiral Irvingovo potezo v zadnji sekundi

Zurnal24 01.03.2023
Kyrie Irving je tokrat prevzel odgovornost v zadnjih sekundah tekme z Indiano. Dallas Mavericks so sinoči tesno izgubili z Indiano Pacers (124:122), potem ko je Kyrie Irving sekundo pred zvokom sirene zgrešil met za tri točke. Običajno so bili meti v… »

Kopitar izenačil osebni rekord v NHL

Zurnal24 01.03.2023
Los Angeles Kings so se na krilih Anžeta Kopitarja vrnili po zaostanku in na koncu zmagali po kazenskih strelih. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago v gosteh v Winnipegu, kjer so domačo zasedbo Jets premagali po… »

Kakšen večer Anžeta Kopitarja v NHL!

Delo 01.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago v gosteh v Winnipegu. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago v gosteh v Winnipegu, kjer so domačo zasedbo Jets premagali po pravi drami po… »

Kopitar s štirimi goli junak tekme v Winnipegu

Dnevnik 01.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago v gosteh v Winnipegu, kjer so domačo zasedbo Jets premagali po pravi drami po kazenskih strelih s 6:5. Junak tekme je bil slovenski as Anže Kopitar, ki je v rednem delu tekme zabil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem