Povezane novice

Francesco Cecon nadaljuje skakalno družinsko tradicijo

SiolNET 03.03.2023
Dolgo tradicijo smučarskih skokov v družini Cecon nadaljuje Francesco. Sin Roberta, ki je navduševal v 90. letih in bil v Planici del posebne bronasto-srebrne zgodbe, bo danes natopil še na drugi individualni tekmi nordijskega svetovnega prvenstva pod… »

Zlati Zajc: Če ne bi bilo afere in očeta, me ne bi bilo tukaj

SiolNET 03.03.2023
"Eden od lepših dni v mojem življenju. Tekma in uspeh moje kariere. Hvala vsem navijačem, da so se zbrali, da so nas prišli podpirat in polepšali dan," je po naslovu svetovnega prvaka na veliki skakalnici v Planici slovenskim novinarjem dejal Timi… »

Mladi slovenski junak prestal težke trenutke na poti do slave

SiolNET 03.03.2023
Slovenija slavi vsega 22-letnega junaka, ki sliši na ime Timi Zajc. V velikem slogu je skočil do zlate medalje na domačem nordijskem prvenstvu v Planici. A njegova članska pot, čeprav kratka, ni bila vselej postlana z rožicami. Doživel je že… »

Timi Zajc je svetovni prvak! "Eden od lepših dni v mojem življenju."

SiolNET 03.03.2023
Timi Zajc je danes z dvema izjemnima skokoma (137,5/137 m) na zadnji posamični tekmi smučarjev skakalcev na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici poskrbel za drugo slovensko odličje. Po bronu naše mešane skakalne ekipe, katere član je bil tudi… »

Timi Zajc, nov svetovni prvak: Danes je moj dan (FOTO)

Slovenske novice 03.03.2023
Na veliki skakalnici je slovenskim športnikom uspel najboljši rezultat. Timi Zajc je bil v drugo nedosegljiv. Svoji bronasti kolajni iz ekipne mešane tekme je dodal še najžlahtnejšo na posamični tekmi na veliki skakalnici. Po prvi seriji je Zajc… »

Timi Zajc je svetovni prvak

24ur 03.03.2023
Slovenski skakalec Timi Zajc je osvojil zlato odličje na 43. svetovnem prvenstvu na veliki napravi v Planici. Slovenec je bil v obeh serijah najdaljši. Srebrno odličje je pripadlo Japoncu Rjojuju Kobajašiju, bron pa Poljaku Dawidu Kubackemu. Anže… »

Šampionska predstava Timija Zajca: s telemarkom do zlate medalje

RTV Slovenija 03.03.2023
22-letni Timi Zajc je na svetovnem prvenstvu v Planici osvojil zlato medaljo na veliki skakalnici. V finalu (137,0) mu je uspela prava mojstrovina, pristal je v brezhiben telemark in za skoraj 11 točk premagal po prvi seriji vodilnega Rjojuja… »

Zlati večer za Timija Zajca

Primorske 03.03.2023
Danes je bilo v nordijskem centru kar opazno bolj živahno. Kot bi slutili, da prihaja dan D za slovenske nastope na svetovnem prvenstvu in priložnost za najvidnejši dosežek. PLANICA >In tokrat je bila tudi slika skakalnega stadiona povsem drugačna… »

Zajc v Planici od afere do svetovnega prvaka

Dnevnik 03.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je postal svetovni prvak na veliki skakalnici v Planici. Navdušeni gledalci so mu ob podelitvi rož zapeli Zdravljico, kolajno pa bo prejel danes zvečer po ekipni tekmi. Decembra 2020 je na svetovnem prvenstvu v… »

Zajc: Če ne bi bilo tiste afere v Planici, ne bi bil danes tu

RTV Slovenija 03.03.2023
"Brez dvoma moja tekma kariere. Posamična zlata medalja največ šteje," je bil po naslovu svetovnega prvaka v Planici nasmejan novi slovenski skakalni šampion Timi Zajc. Po Franciju Petku leta 1991 in Roku Benkoviču 2005 ima Slovenija znova svetovnega… »

Ko se ozrem nazaj, se je splačalo potrpeti

Delo 03.03.2023
Timi Zajc po osvojitvi naslova svetovnega prvaka v smučarskih skokih poudaril, da brez afere iz Planice 2020 zdaj ne bi bil tu, kjer je. V nadaljevanju preberite: Čeprav bo Timi Zajc 26. aprila dopolnil šele 23 let, ima v svoji zbirki že šest kolajn… »

Timi Zajc: "Če ne bi bilo tiste afere, me danes ne bi bilo tukaj"

Zurnal24 03.03.2023
Timi Zajc je postal novi svetovni prvak na veliki skakalnici v Planici! Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc (287,5 točke) je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici na veliki napravi postal svetovni prvak. Srebro je osvojil Japonec Ryoyu Kobayashi… »

Z zlatim Timijem so si dali duška

SiolNET 03.03.2023
Slovenija se veseli skupaj s slovenskim skakalcem Timijem Zajcem, ki je na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici osvojil zlato medaljo. Njegovega uspeha so se razveselili tudi moštveni kolegi, nekatere so preplavila tudi čustva. Timi Zajc je na… »

Timi Zajc je novi svetovni prvak!

Delo 03.03.2023
V finalni seriji tekme na veliki napravi na svetovnem prvenstvu se je povzpel z drugega mesta na vrh. Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc (287,5 točke) je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici postal svetovni prvak na veliki napravi . To je… »

Na tej skakalnici je začel svojo pot novi svetovni prvak

Zurnal24 03.03.2023
Novi svetovni prvak je začel svojo skakalno pot na domači skakalnici. Timi Zajc je postal četrti slovenski skakalec z naslovom svetovnega prvaka. Leta 1991 je to uspelo Franciju Petku, 14 let kasneje Roku Benkoviču, pred dvema letoma pa Emi Klinec… »

Eden lepših dnevov v življenju novega svetovnega prvaka Timija Zajca

RTV Slovenija 03.03.2023
Timi Zajc je po bronu na mešani tekmi dejal, da si želi tudi posamične medalje in osvojil je najžlahtnejšo. Ta mu še toliko več pomeni, ker jo je osvojil na domačih tleh, kar mu bo za vedno ostalo v spominu. "To je eden lepših dnevov v mojem… »

Slovenija ima novega svetovnega prvaka

Zurnal24 03.03.2023
Timi Zajc je postal svetovni prvak na veliki skakalnici. Ljubitelji slovenskega nordijskega smučanja so na veliki skakalnici pričakovali drugo odličje domače reprezentance na tokratnem svetovnem prvenstvu. Timi Zajc je namreč blestel v… »

[Video] Timi Zajc svetovni prvak!

Nova 24TV 03.03.2023
Smučarski skakalec Timi Zajc. (foto: sta) Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc (287,5 točke) je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici na veliki napravi postal svetovni prvak. To je četrta zlata kolajna za Slovenijo v zgodovini nordijskih SP ter… »

TIMI ZAJC JE SVETOVNI PRVAK!! Na veliki skakalnici v Planici z daljavo 137 metrov pometel s konkurenco (FOTO, VIDEO)

Regional 03.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc (287,5 točke) je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici na veliki napravi postal svetovni prvak. To je četrta zlata kolajna za Slovenijo v zgodovini nordijskih SP ter drugo odličje na tem prvenstvu. Srebro je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem