Povezane novice

Tina Šutej evropska podprvakinja: Sem razočarana in jezna

SiolNET 04.03.2023
Najboljša slovenska atletinja zadnjega obdobja Tina Šutej (Kladivar Celje) je na 37. dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki v Istanbulu osvojila srebrno medaljo v skoku s palico s 4,75 metra. Zmagala je Finka Wilmo Murto, evropska prvakinja na… »

Tina Šutej razočarana in jezna, za eno mesto je preslabo, želela je biti prva

Delo 04.03.2023
Tina Šutej v Istanbulu osvojila srebro na dvoranskem evropskem prvenstvu. Najboljša slovenska atletinja zadnjega obdobja Tina Šutej je na 37. dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki v Istanbulu osvojila srebrno medaljo v skoku s palico s 475 cm… »

Tina Šutej kljub srebrni medalji razočarana, zmagovalka Wilma Murto

RTV Slovenija 04.03.2023
Tina Šutej je na evropskem prvenstvu v atletiki v dvorani osvojila srebrno medaljo in ponovila uspeh izpred dveh let. V Carigradu je preskočila 4,75 m. Zlato je pripadlo Finki Wilmi Murto, ki je bila uspešna še pet centimetrov višje. Murto je 4,80 m… »

Tina Šutej v Istanbulu osvojila srebro na dvoranskem EP

Dnevnik 04.03.2023
Najboljša slovenska atletinja zadnjega obdobja Tina Šutej (Kladivar Celje) je na 37. dvoranskem evropskem prvenstvu v Istanbulu osvojila srebrno medaljo v skoku s palico s 4,75 m. Zmagala je Finka Wilmo Murto, evropska prvakinja na prostem je skočila… »

Slovenska šampionka je nova evropska podprvakinja

Zurnal24 04.03.2023
Tina Šutej na dvoranskem EP v atletiki v Istanbulu osvojila srebro v skoku s palico. Najboljša slovenska atletinja zadnjega obdobja Tina Šutej (Kladivar Celje) je na 37. dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki v Istanbulu osvojila srebrno medaljo v… »

Skakal prenizko, tekla prepočasi

Delo 04.03.2023
Na dvoranskem EP v atletiki Anita Horvat v finalu na 800 m, Robert Renner izpadel v kvalifikacijah skoka s palico, Joni Tomičić-Prezelj v teku na 60 m ovire. Slovenski rekorder Robert Renner (Mass) je v kvalifikacijah skoka s palico na 37. dvoranskem… »

Najstarejši svetovni atletski rekordi

Dnevnik 04.03.2023
Prejšnji teden je spet padel svetovni rekord v skoku v višino s palico. Švedski zvezdnik Armand Duplantis je na dvoranskem tekmovanju v francoskem Clermont-Ferrandu postavil nov svetovni rekord, skočil je 6,22 metra. S tem je za en centimeter… »

Najboljši na svetu ni prispel v Turčijo, Renner in Tomičić Prezljeva izpadla,

SiolNET 04.03.2023
Slovenski rekorder Robert Renner (Mass) je v kvalifikacijah skoka s palico na 37. dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki v Istanbulu izpadel na 16. mestu s 5,20 m, na repu udeleženk na 60 m ovire je bila tudi Joni Tomičić Prezelj (Olimpija). Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem