Povezane novice

Xi Jinping ob bok Mao Cetungu

Dnevnik 10.03.2023
S potrditvijo ljudskega kongresa je kitajski predsednik Xi Jinping začel svoj tretji petletni mandat. Za začetek bo korenito preoblikoval vlado. Premiersko mesto bo zasedel Li Qiang, ki je zelo zvest Xiju in naj bi zato imel večjo moč od odhajajočega… »

Ši Džinpingu že tretji mandat na čelu države

SiolNET 10.03.2023
Kitajski ljudski kongres je danes na zasedanju Ši Džinpingu pričakovano podelil tretji mandat na položaju predsednika države. Nekaj manj kot tri tisoč delegatov je 69-letnega najvplivnejšega kitajskega politika zadnjih generacij potrdilo soglasno… »

Xi Jinpingu pričakovano tretji mandat na čelu države

Delo 10.03.2023
Nekaj manj kot 3000 delegatov je 69-letnega najvplivnejšega kitajskega politika zadnjih generacij potrdilo soglasno. Kitajski ljudski kongres je danes na zasedanju Xi Jinpingu pričakovano podelil tretji mandat na položaju predsednika države. Nekaj… »

Ši Džinping potrjen za tretji mandat na čelu Kitajske

RTV Slovenija 10.03.2023
Kitajski ljudski kongres je na zasedanju Ši Džinpingu pričakovano podelil tretji mandat na položaju predsednika države. Nekaj manj kot 3000 delegatov je 69-letnega najvplivnejšega kitajskega politika zadnjih generacij potrdilo soglasno. Imenovanje… »

Xi Jinpingu pričakovano tretji mandat na čelu države

Primorske 10.03.2023
Kitajski ljudski kongres je danes na zasedanju Xi Jinpingu pričakovano podelil tretji mandat na položaju predsednika države. Nekaj manj kot 3000 delegatov je 69-letnega najvplivnejšega kitajskega politika zadnjih generacij potrdilo soglasno. PEKING >… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem