Povezane novice

Na Vitrancu slavil Odermatt, Kranjec spet za las brez stopničk

SiolNET 11.03.2023
Na 62. pokalu Vitranc, tekmi svetovnega pokala v veleslalomu, je slavil Marco Odermatt, drugi je bil Alexis Pinturault, tretji pa Henrik Kristoffersen. Žan Kranjec je tekmo končal na petem mestu in še enkrat več ostal brez tako želenih stopničk na… »

Žan Kranjec peti na veleslalomu v Kranjski Gori

Primorske 11.03.2023
Slovenski alpski smučar Žan Kranjec je zasedel peto mesto na domači tekmi za svetovni pokal v Kranjski Gori, po prvi vožnji veleslaloma za 62. pokal Vitranc je bil drugi. Zmagal je Švicar Marco Odermatt, ki je slovenskega asa prehitel za 1,04 sekunde… »

Kranjec v iskanje rezerv, Hadalin v mrzlo Pišnico

RTV Slovenija 11.03.2023
"Ni slabo, a želim si več," je po 5. mestu na prvem veleslalomu v Kranjski Gori povedal Žan Kranjec, ki bo do nedelje iskal stotinke, ki ga ločijo od odra. Štefan Hadalin bo medtem telo sproščal v mrzli reki Pišnici. "Soliden rezultat, a želel… »

Veseli, da se je Štef spravil k sebi. Skočil bo v ledeno Pišnico. #video

SiolNET 11.03.2023
"Močno si jih želim. Lepo je na stopničkah, doma bi bilo zagotovo še lepše," je po petem mestu na prvem od dveh veleslalomov v Kranjski Gori večkrat ponovil Žan Kranjec. V nedeljo sledi še en veleslalom. S 17. mestom in najboljšim časom finala… »

Odermatt: 2000 točk? Manjka mi jih še skoraj 300!

24ur 11.03.2023
Švicarski smučarski zvezdnik Marco Odermatt je navdušil tudi na uvodnem veleslalomu 62. Pokala Vitranc. Odbil je napade vseh tekmecev, vknjižil že peto veleslalomsko zmago sezone, za nameček pa se še za 100 točk približal magični meji 2000… »

Žan Kranjec peti na veleslalomu v Kranjski Gori

Dnevnik 11.03.2023
Drugi je bil Francoz Alexis Pinturault s 23 stotinkami zaostanka, tretji pa Norvežan Henrik Kristoffersen (+0,37). Kranjec je izenačil svojo najboljšo uvrstitev v Kranjski Gori, peti je bil tudi leta 2018, ni pa mu uspelo, da bi se prvič povzpel na… »

Odermattu prvi veleslalom Kranjske Gore, Kranjec peti

RTV Slovenija 11.03.2023
Svetovni in olimpijski prvak Marco Odermatt v Kranjski Gori nadaljuje zmagoviti niz. Žan Kranjec je s 5. mestom ostal brez tako želenih prvih stopničk v Podkorenu, potem ko je bil drugi po 1. vožnji. V nedeljo sledi druga tekma 62. pokala Vitranc… »

Kazalo je odlično, a se za stopničke po 22 letih ni izšlo

Zurnal24 11.03.2023
Slovenski alpski smučar Žan Kranjec je na domačem veleslalomu osvojil peto mesto, potem ko je po prvi vožnji bil drugi. Zmagal je Marco Odermatt. Izjemen finalni nastop Štefana Hadalina. Žan Kranjec je imel po prvi vožnji veleslaloma v Kranjski… »

Žan Kranjec peti na veleslalomu v Kranjski Gori

Gorenjski glas 11.03.2023
Kranjska Gora – Slovenski alpski smučar Žan Kranjec je osvojil peto mesto na domači tekmi za svetovni pokal v Kranjski Gori, po prvi vožnji veleslaloma za 62. pokal Vitranc je bil drugi. Zmagal je Švicar Marco Odermatt, ki je slovenskega asa… »

Kranjec brez domačih stopničk, zmaga Odermatta

Delo 11.03.2023
Žan Kranjec je na 62. pokalu Vitranc v drugi vožnji veleslaloma zapravil drugo izhodišče in osvojil peto mesto. Hadalin z najboljšim časom druge vožnje 17. Najboljšemu slovenskemu alpskemu smučarju Žanu Kranjcu se veliki met ni posrečil. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem