Povezane novice

Konec izjemne serije Kopitarjevih kraljev, Boston postavil rekord lige

Zurnal24 12.03.2023
Kralji končali niz petih zaporednih zmag. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashville Predators in končali niz petih zmag. Slovenski reprezentant Anže Kopitar je zabeležil dva… »

Anže Kopitar in soigralci naposled prekinili svoj niz

Delo 12.03.2023
Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashvillu. Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashvillu in končali niz petih zmag. Slovenski reprezentant Anže Kopitar… »

Nashville po "loteriji" prekinil zmagoviti niz Kraljev

RTV Slovenija 12.03.2023
Po petih zaporednih zmagah je Los Angeles naletel na tršega tekmeca. Nashville, ki še lovi končnico, je na izenačeni tekmi z malo pravimi priložnostmi na koncu zmagal po izvajanju kazenskih strelov z 2:1. Oba gola iz igre sta padla v prvi tretjini: v… »

Kralji končali niz petih zaporednih zmag

Dnevnik 12.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashville Predators in končali niz petih zmag. Slovenski reprezentant Anže Kopitar je zabeležil dva strela na gol v slabih 21. minutah na ledu za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem