Povezane novice

Drugi trening Sejerstedu, Ažnoh 25.

SiolNET 14.03.2023
Adrian Smiseth Sejersted je bil najhitrejši na drugem treningu pred zadnjim smukom sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju. Na sredini tekmi bo nastopil tudi mladinski svetovni prvak Rok Ažnoh, ki je bil na trneingu z zaostankom 3,96 sekunde 25… »

Na stopničkah Britanec, Grk ... Slovenija pa ostaja brez slalomista?

SiolNET 14.03.2023
Moški slalom je najbolj izenačena disciplina alpskega smučanja zadnjih nekaj sezon. Pred zadnjo tekmo svetovnega pokala mali kristalni globus še ni odločen. "V slalomu je največ konkurence, ker je trening najlažje dosegljiv. Tudi manjši narodi se… »

Štuhčeva še enkrat zablestela

Zurnal24 14.03.2023
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je potrdila status ene izmed favoritk na zadnji smukaški preizkušnji sezoni v Soldeuu. Najboljša slovenska smukačica Ilka Štuhec je dosegla drugi čas drugega treninga smuka na finalu svetovnega pokala alpskih… »

Ilka Štuhec pokazala, da bo na finalu v igri za zmago

SiolNET 14.03.2023
Ilka Štuhec je bila druga na drugem treningu smuka na finalu svetovnega pokala alpskih smučark v Andori. Pred sredino zadnjo tekmo sezone ima že zagotovljeno srebrno kolajno v smukaškem seštevku. Nina Ortlieb Foto: Reuters Za Avstrijko Nino Ortlieb… »

Ilka Štuhec druga na drugem treningu smuka

RTV Slovenija 14.03.2023
Samo Ilka Štuhec je na drugem treningu smuka na finalu svetovnega pokala v Soldeuu zaostala za najhitrejšo Nino Ortlieb manj kot sekundo. Dober obet pred sredo, ko bosta na sporedu zadnja smuka zime 2022/23. Nina Ortlieb je bila druga na prvem treningu… »

Odlično, a ne mirno izhodišče Žana Kranjca

Dnevnik 14.03.2023
Na finalu svetovnega pokala v alpskem smučanju bodo od Slovencev tekmovali Ilka Štuhec, Ana Bucik, Žan Kranjec in Rok Ažnoh. Od Slovencev sta v tej sezoni najbolj razočarala Martin Čater in Štefan Hadalin. Štirje Slovenci bodo od danes do nedelje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem