Povezane novice

Anže Lanišek v Lillehammerju do drugega mesta, zmaga Dawidu Kubackemu

Primorske 16.03.2023
Poljak Dawid Kubacki (283,1 točke) je zmagovalec tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal in norveško turnejo v Lillehammerju. Drugo mesto je zasedel najboljši Slovenec Anže Lanišek (275,7), tretji pa je bil Avstrijec Daniel Tschofenig (273,9)… »

Anže Lanišek zaostal le za poljskim asom Dawidom Kubackim

Delo 16.03.2023
Domžalski skakalni as je na drugi tekmi za svetovni pokal na veliki olimpijski napravi Lysgårdsbakken navdušil z odličnim drugim mestom. Na drugi tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Lillehammerju je bil najboljši Dawid Kubacki. Poljski… »

Turneja Raw air: Lanišek se je spoprijateljil z Lillehammerjem

Dnevnik 16.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek se je na četrti tekmi norveške turneje Raw air še tretjič zavihtel na oder za zmagovalce. V zanj neljubem Lillehammerju je premoč priznal le Dawidu Kubackemu s Poljskega. Za smučarskimi skakalci je v… »

Anže Lanišek do drugega mesta v vetrovnem Lillehammerju!

SiolNET 16.03.2023
Anže Lanišek je na tekmi smučarske skakalne turneje Raw Air v Lillehammerju zasedel odlično drugo mesto. Drugi je bil že po prvi seriji, v finalni, ki jo je krojil nepredvidljiv veter, je nato premoč priznal le Poljaku Dawidu Kubackemu. Tretje mesto… »

Izvrstno: Lanišek zaostal le za Kubackim

24ur 16.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je vnovič navdušil na tekmi svetovnega pokala v okviru norveške turneje v olimpijskem Lillehammerju. V spremenljivih vetrovnih razmerah je izvlekel največ in na koncu zaostal le za poljskim predstavnikom… »

Lanišek s 15. drugim mestom kariere skupno le še točko za Kraftom

RTV Slovenija 16.03.2023
Anže Lanišek je na drugi tekmi v Lillehammerju osvojil drugo mesto. Najboljši slovenski skakalec letošnje sezone je na Norveškem zaostal le za Poljakom Dawidom Kubackim. 33-letni Kubacki je zmagal 11. v karieri. Uspelo mu je šestič v sezoni, prvič… »

Lanišek kljub vetrovni loteriji spet na stopničkah

Zurnal24 16.03.2023
Lanišek se je znova zavihtel na zmagovalni oder. Anže Lanišek je po prvi seriji tekme v Lillehammerju zaostajal le za Avstrijcem Danielom Tschofenigom, ki se je v podobnem položaju znašel že pred dnevi na Holmenkollnu. Slednji tudi tokrat ni zdržal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem