Povezane novice

Avstrijski smučarji tako "slabi" niso bili že skoraj 40 let

SiolNET 20.03.2023
Marco Odermatt, ki je osvojil rekordnih 2.042 točk, je v svetovnem pokalu na stopničkah stal 22-krat (13 zmag). Vsa avstrijska moška ekipa pa je bila na stopničkah 16-krat. Še slabše je šlo avstrijskim smučarkam z vsega devetimi uvrstitvami na… »

Edina stvar, ki jo še danes obžaluje: "Potrebovala sem čas, da sem to predelala"

Zurnal24 20.03.2023
Ilka Štuhec, ki po letošnji sezoni obžaluje zgolj razplet svetovnega prvenstva, je razkrila, da je že na začetku sezone vedela, česa je sposobna. Ilka Štuhec je zadovoljna, kako se je razpletla sezona 2022/23 svetovnega pokala v alpskem smučanju… »

Ilka Štuhec obžaluje le eno stvar #video

SiolNET 20.03.2023
"Žal mi je, da se je sezona končala, to sem povedala tudi Sofii (Goggii, op. p.), ko sem ji čestitala, a ona ni bila tega mnenja (smeh, op. p.)," je po koncu sezone in zmagi na zadnjem smuku svetovnega pokala v Andori povedala slovenska smučarka Ilka… »

Že uvod dober, nadaljevanje pa nad vsemi pričakovanji

RTV Slovenija 20.03.2023
"Na začetku sezone sem že vedela, da lahko glede na priprave, treninge in samozavest dosežem marsikaj," je Ilka Štuhec po svoji drugi najboljši sezoni do zdaj poudarila ob druženju z novinarji. Sezona svetovnega pokala 2022/23 je bila za… »

Slovo tudi ene največje vseh časov

Zurnal24 20.03.2023
Francozinja, ki velja za eno najboljših veleslalomistk vseh časov, je končala aktivno kariero. Tessa Worley, ena najboljših francoskih smučark vseh časov, se je po finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju v Soldeuu v Andori pri 33 letih… »

Zelo zadovoljni s sezono, manjkala samo kolajna na SP

SiolNET 20.03.2023
Na Holmenkollnu se je v nedeljo končal mednarodni del biatlonske sezone 2022/23. V slovenskem taboru so z opravljenim zadovoljni, čeprav vseh zastavljenih ciljev ekipa ni dosegla. Glavni razlog so tudi letos zdravstvene težave. "Cilje moramo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem