Povezane novice

Kopitarjevi kralji znova na vrhu

Delo 21.03.2023
Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v ligi NHL premagali Calgary Flames s kar 8:2 in se na vrhu lestvice na zahodu izenačili z Las Vegasom. Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL premagali Calgary Flames s kar 8:2 in se na… »

Kopitar pomagal kraljem do nove zmage in skoka na vrh lestvice

Zurnal24 21.03.2023
Kopitarjevi kralji vnovič na vrhu zahoda. Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL premagali Calgary Flames kar z 8:2 in se na vrhu lestvice na zahodu izenačili z Las Vegasom, a imajo kralji tekmo več. Prvi del so gostitelji… »

Dallas sporočil slabo novico glede Luke, nato utrpel pravi razpad sistema

Zurnal24 21.03.2023
Dončićev Dallas je po novem bolečem porazu zdrsnil na sedmo mesto zahoda, ki ne prinaša neposredne uvrstitve v končnico. Košarkarji Dallas Mavericks, za katere poškodovani Luka Dončić znova ni igral, so v severnoameriški ligi NBA po porazu pri… »

#video Dončićev Dallas zdrsnil na sedmo mesto zahoda

Dnevnik 21.03.2023
Košarkarji Dallas Mavericks, za katere poškodovani Luka Dončić ni igral, so v severnoameriški ligi NBA po porazu pri Memphisu s 108:112 v boju za končnico zdrsnili na sedmo mesto zahodne konference. Le šest najboljših ekip ima zagotovljeno… »

Dončićev Dallas zdrsnil na sedmo mesto zahoda

Delo 21.03.2023
Dončić je zaradi poškodbe leve stegenske mišice izpustil že peto zaporedno tekmo, drugi zvezdnik Dallasa Kyrie Irving pa je zbral 28 točk. Košarkarji Dallas Mavericks, za katere poškodovani Luka Dončić ni igral, so v severnoameriški ligi NBA po… »

Kopitar s podajo pomagal Kingsom do visoke zmage nad Calgaryjem

24ur 21.03.2023
Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v severnoameriški poklicni ligi NHL premagali Calgary Flames kar z 8:2 in se na vrhu lestvice na zahodu izenačili z Las Vegasom, a imajo kralji tekmo več. Proti Calgaryju je svojo skupno statistiko izboljšal tudi… »

Kralji so se znesli nad Calgaryjem, Kopitar druga zvezda večera

RTV Slovenija 21.03.2023
Los Angeles je v naletu in se bojuje za vlogo prvega nosilca končnice na Zahodu. Kingsi so z 8:2 razbili Calgary, ki je doživel hud udarec v boju za končnico, kapetan Anže Kopitar je prispeval dve podaji, njegova ekipa pa je že 10 tekem brez poraza… »

Anže Kopitar in druščina še naprej blestijo #video

SiolNET 21.03.2023
Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL premagali Calgary Flames kar z 8:2 in se na vrhu lestvice na zahodu izenačili z Las Vegasom, a imajo kralji tekmo več. Proti Calgaryju je svojo strelsko statistiko izboljšal tudi Anže… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem