Povezane novice

Neuradno: v preiskavi NPU tudi znana imena. Mandarić vpletenost zanikal #video

SiolNET 21.03.2023
Slovenska ter bosansko-hercegovska policija danes na več lokacijah v Sloveniji in BiH izvajata hišne preiskave zaradi sumov kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala, zlorabe položaja in pranja denarja. V Sloveniji so eno osebo pridržali… »

V Sloveniji in BiH več hišnih preiskav zaradi suma pranja denarja

Primorske 21.03.2023
Slovenska ter bosansko-hercegovska policija danes na več lokacijah v Sloveniji in BiH izvajata hišne preiskave zaradi sumov kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala, zlorabe položaja in pranja denarja. V Sloveniji je bila ena oseba… »

Hišne preiskave NPU po Sloveniji in BiH: Mandarić zanikal vpletenost

Necenzurirano 21.03.2023
Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) po Sloveniji opravljajo hišne preiskave, ki so povezane s posli nekaterih slovenskih gradbenih podjetij in drugih družb, ki naj bi bi s plačevanjem fiktivnih računov denar nakazovala slamnatim… »

Zloraba položaja: Preiskava v Sloveniji in BiH

Dnevnik 21.03.2023
Sedeminpetdeset preiskovalcev nacionalnega preiskovalnega urada in 155 kriminalistov iz osmih policijskih uprav je danes izvedlo 58 preiskav stanovanjskih, poslovnih in drugih prostorov na območju PU Ljubljana, Kranj, Koper in Nova Gorica zaradi suma 21… »

V preiskavi NPU Mandarić, eden najbogatejših Slovencev, gradbinci ...

Necenzurirano 21.03.2023
Koga in kaj preiskujejo organi v Sloveniji in Bosni in Hercegovini? Pod drobnogledom so tudi posli znanih imen iz domačega poslovnega sveta. Lastnik največjega čistilnega servisa v državi Skoraj milijon evrov nakazal v BiH. Od danes zjutraj v… »

Prigoljufali so si pet milijonov evrov

Zurnal24 21.03.2023
V Sloveniji in Bosni in Hercegovini se danes vršijo hišne preiskave zaradi suma pranja denarja, zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti in hudodelskega združevanja. Nacionalni preiskovalni urad (NPU) skupaj s kriminalisti sektorjev… »

V Sloveniji in BiH obširna racija zaradi suma pranja denarja

Delo 21.03.2023
V Sloveniji so izvedli 58 hišnih preiskav, še 13 pa v Bosni in Hercegovini. Iz generalne policijske uprave so sporočili, da nacionalni preiskovalni urad skupaj s kriminalisti sektorjev kriminalistične policije iz vseh policijskih uprav v Sloveniji… »

V Sloveniji in BiH-u potekajo številne hišne preiskave glede pranja denarja iz fiktivnih poslov

RTV Slovenija 21.03.2023
Slovenska policija in policija BiH-a izvajata hišne preiskave zaradi sumov kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala in pranja denarja. Šlo naj bi za prenose denarja med državama v fiktivnih poslih. Med osumljenimi neuradno tudi Milan… »

Osumljenci naj bi nezakonito zaslužili več kot pet milijonov

24ur 21.03.2023
Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada v različnih krajih po Sloveniji opravljajo hišne preiskave, po naših neuradnih informacijah tudi zaradi suma pranja denarja za več milijonov evrov. Iščejo dokaze za različna kazniva dejanja, od zlorabe… »

KRIMINALISTI NA 58 HIŠNIH PREISKAVAH: Tudi zaradi suma pranja denarja za več milijonov evrov

Regional 21.03.2023
Nacionalni preiskovalni urad skupaj s kriminalisti sektorjev kriminalistične policije iz vseh policijskih uprav v Sloveniji danes izvaja večje število operativnih aktivnosti, med drugim 58 preiskav stanovanjskih, poslovnih in drugih prostorov na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem