Povezane novice

Železarji uspešno odprli polfinale v alpski ligi

Delo 23.03.2023
Jeseniški hokejisti so v prvi tekmi polfinala v alpski ligi premagali igralce Rittna. Hokejisti moštva SIJ Acroni Jesenice so v prvi polfinalni tekmi alpske lige na domačem ledu s 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) premagali igralce Rittna. Moštvi igrata na štiri… »

Jeseničani z disciplinirano igro dobili prvo polfinalno tekmo

RTV Slovenija 23.03.2023
Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so na prvi polfinalni tekmi Alpske lige premagali Ritten s 3:1. Moštvi igrata na štiri zmage, naslednja tekma bo v soboto v Italiji. Železarji se tako kot v prejšnji sezoni za vstop v finale merijo z Rittnom. V… »

Železarji zmagovito vstopili v polfinale Alpske lige

SiolNET 23.03.2023
V boju za lovoriko Alpske lige so ostala le še štiri moštva, ki so danes začela s polfinalom tekmovanja. Med temi so tudi hokejisti HDD Sij Acroni Jesenice, ki se za mesto v finalu merijo z italijanskim Rittnom. Uvodno tekmo serije, v kateri igrajo na… »

Gaber Glavič, trener Jesenic, pred polfinalom alpske lige: Na Jesenicah se bo hokej igral tako ali drugače

Dnevnik 23.03.2023
Jeseniški hokejisti so se brez večjih težav uvrstili v polfinale alpske lige, kjer bodo danes ob 19. uri v dvorani Podmežakla gostili italijansko ekipo Ritten. V drugem polfinalnem obračunu bosta igrala Salzburg Juniors in Cortina. Igra se na štiri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem