Povezane novice

Velika zmaga Primoža Rogliča, na ciljnem vzponu strl Evenepoela!

SiolNET 24.03.2023
Zmagovalec 5. etape dirke po Kataloniji, ki se je končala s ciljnim vzponom na klanec ekstra kategorije Lo Port, je Primož Roglič, ki je v sprintu strl največjega tekmeca Remca Evenepoela, tretji je bil z 12 sekundami zaostanka Joao Almeida. Za… »

Motorist podrl navijače, Pogačar se mu je komaj izognil #video

SiolNET 24.03.2023
Tadej Pogačar je imel na petkovi dirki v Belgiji kar nekaj sreče, da ni grdo padel na ozki kockasti cesti oziroma je bil dovolj spreten, da se je izognil motoristu, ko je ta na mokrem zgrmel po tleh in zbil nekaj gledalcev ob cesti. Sportal Pogačar… »

Nova zmaga Rogliča

Dnevnik 24.03.2023
Na kolesarski dirki po Kataloniji je Slovenec Primož Roglič zmagal v peti etapi. Na kolesarski dirki po Kataloniji je Primož Roglič (Jumbo-Visma) zmagal v včerajšnji peti etapi, ki se je končala na dolgem in strmem vzponu Lo Port… »

Na koncu ciljnega klanca Roglič s prestavo več od Evenepoela

RTV Slovenija 24.03.2023
Primož Roglič je zmagovalec 5. etape Dirke po Kataloniji (179 km) z izjemno zahtevnim ciljnim vzponom na Lo Port. Roglič je strl velikega tekmeca Remca Evenepoela, ki je bil z zaostankom šestih sekund drugi, tretje mesto pa je osvojil Joao Almeida… »

Primož Roglič v šprintu ugnal Remca Evenepoela

Delo 24.03.2023
Slovenski as je dobil peto etapo kolesarske dirke po Kataloniji in povečal prednost na skupni razpredelnici. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji od Tortose do vrha na dolgem in strmem vzponu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem