Povezane novice

Kralji zanesljivo do 42. zmage v sezoni, Kopitar prehitel Dionna

SiolNET 26.03.2023
Anže Kopitar in njegovi soigralci iz moštva Los Angeles Kings so na domačem ledu s 4:1 premagali Winnipeg Jets in vknjižili še 42. zmago v sezoni, s katero so se še utrdili na drugem mestu zahodne divizije. Velemojster s Hrušice je tokrat prispeval… »

Los Angeles na enajsti tekmi zapored osvojil vsaj točko

RTV Slovenija 26.03.2023
Hokejisti Los Angelesa so s 4:1 premagali Winnipeg in obdržali drugo mesto v izjemno strnjenem vrhu Zahodne konference. Anže Kopitar je prispeval podajo za vodstvo s 3:1. Kralji so dosegli točko na enajsti tekmi zapored, kar pomeni izenačen klubski… »

Kopitarjevi Kralji ostajajo v igri za vrh zahodne konference

Delo 26.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings po zmagi nad Winnipegom s 4:1, pri kateri je Anže Kopitar prispeval podajo, ostajajo na drugem mestu zahodne konference. Hokejisti Los Angeles Kings so zabeležili novo zmago v igri za vrh zahodne konference. Na domačem ledu… »

Kopitar v boju za končnico NHL

Dnevnik 26.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so zabeležili novo zmago v igri za letošnjo končnico. Na domačem ledu so v pretekli noči s 4:1 premagali Winnipeg Jets. S tem so ohranili drugo mesto v izjemno strnjenem vrhu zahodne konference. Slovenski as Anže Kopitar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem