Povezane novice

Svetovni podprvaki strli Irce, "bratski derbi" Srbom, Švedi zakurili petardo

SiolNET 27.03.2023
Za kvalifikacijske točke za Euro 2024 so se v ponedeljek na tekmah drugega kroga merili v skupinah B, E, F in G. Svetovni podprvaki Francozi so v gosteh premagali Irce, Nizozemska je na vrata Gibraltarja usmerila kar 51 strelov, na koncu pa zmagala "le"… »

Zakaj je selektor Kek zarohnel na Verbiča?

SiolNET 27.03.2023
Od selektorja slovenske nogometne reprezentance Matjaža Keka nismo vajeni, da bi med tekmo izstopal z jeznim vpitjem. Zlasti na takšni tekmi, kot je bila v nedeljo v Stožicah, ko je nasproti stala najslabša ekipa na svetu, San Marino. Proti koncu… »

Vlahović dvakrat v polno v Podgorici; minimalna zmaga Francozov

RTV Slovenija 27.03.2023
Srbija je v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji v Podgorici premagala Črno goro z 2:0. Francija je bila na gostovanju v Dublinu boljša od Irske z 1:0. Srbija je na vrhu petčlanske skupine G. Po zmagi proti Litvi z 2:0 je… »

Srbom "bratski" obračun, Franciji derbi dneva

Zurnal24 27.03.2023
Srbija boljša od Črne gore, Francija zmagala v Dublinu. Nogometaši Srbije so v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji v Podgorici premagali Črno goro z 2:0, Francija pa je bila na gostovanju Dublinu boljša od Irske z 1:0. Po… »

Kako (ni)so igrali slovenski reprezentanti: Kek je bil v slabi dnevni formi pri izbiri igralcev

Dnevnik 27.03.2023
Pripravili smo analizo, kako so slovenski nogometni reprezentanti igrali na uvodnih dveh tekmah v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo s Kazahstanom v Astani in s San Marinom v Ljubljani. Slovenska nogometna reprezentanca je z načrtovanima zmagama proti… »

Zadovoljivo, a brez evforije

RTV Slovenija 27.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je prvič v zgodovini kvalifikacijski cikel za veliko tekmovanje začela z dvema zaporednima zmagama. Po zmagi nad Kazahstanom je težje od pričakovanj v Stožicah v drugi tekmi kvalifikacij za Euro 2024 padel še San… »

SLOVENIJA MED DRŽAVAMI S 100-ODSTOTNIM IZKUPIČKOM: V Stožicah strla odpor San Marina (FOTO)

Regional 27.03.2023
Slovenija v skupini H, Anglija v skupini C ter Portugalska v skupini J imajo 100-odstotni izkupiček po uvodnih dveh nogometnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024. #SrceBije ???????? Posted by Nogometna zveza… »

Novice dneva »

»Skrajna desnica je pred pragom moči«

Mladina pred dvema uramaše 1 povezana

Bisol elektriko prodaja tudi gospodinjstvom

Finance.si pred 16 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem