Povezane novice

Nov udarec za Dončića, ki se je znašel v hudi godlji

SiolNET 29.03.2023
Luka Dončić je z Dallasom v ligi NBA zabeležil nov poraz, ki je zasedbo Jasona Kidda v boju za končnico spravil še v bolj neugoden položaj. Mavericks so tokrat s 108:116 izgubili na gostovanju pri Philadelphii 76ers, Dončić pa je bil s 24… »

Dončić po novem porazu Dallasa še ne obupuje

RTV Slovenija 29.03.2023
Philadelphia je nadigrala Dallas v zadnji četrtini, ko so Mavericksi zmogli le 17 točk. Sixersi so se veselili zmage s 116:108 in s tem končali niz treh porazov. Luka Dončić je prispeval 24 točk, 10 skokov in 8 podaj. Najboljši strelec tekme je bil… »

Luka Dončić za zdaj še lahko upa

Primorske 29.03.2023
Vročica v košarkarski ligi NBA se stopnjuje tako kot tudi boj za končnico, zlasti na divjem zahodu, kjer Dallasu Luke Dončića grozi, da bo ostal brez izločilnih obračunov. NEW YORK > Dobra novica za slovenskega zvezdnika je, da je Dallas po dveh… »

Hornets najprej prisolili zaušnici Dallasu, nato mu priskočili na pomoč

Zurnal24 29.03.2023
Že odpisani sršeni so pičili tudi neposrednega tekmeca Dallasa za končnico. Košarkarji Charlotte Hornets, ki so sicer že ostali brez možnosti za uvrstitev v letošnjo končnico severnoameriške lige NBA, so vpisali še tretjo zaporedno zmago… »

Oklahoma nepričakovano izgubila, kar pa ustreza Dončiću in soigralcem

SiolNET 29.03.2023
V noči na sredo so v ligi NBA odigrali šest tekem, a tokrat na parketu ni bilo slovenskega predstavnika. So pa igrale ekipe zahodne konference, ki bijejo bitko za končnico. Na to še vedno upajo tudi pri Dallas Mavericks. Oklahoma je doma izgubila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem