Povezane novice

Slovenski orli v Planici razred zase: Lanišek užival, Zajc prebil pregrado

SiolNET 30.03.2023
Z odlično slovensko popotnico se je začel finale dolge sezone svetovnega pokala za smučarske skakalce, ki jo bodo tradicionalno končali s poleti v Planici. Kvalifikacije je namreč dobil Anže Lanišek pred Timijem Zajcem in Domnom Prevcem. Skupno se… »

ODLIČNA POPOTNICA V PLANICI: Če bo tako tudi na tekmah, bo vrhunsko

Regional 30.03.2023
Smučarji skakalci so v Planici opravili s kvalifikacijami za petkovo tekmo v poletih. Slovenci Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc so kvalifikacije končali na prvih treh mestih. Anže Lanišek Četrtek je v Planici tradicionalno dan otrok, ki so… »

Timija Zajca je bilo strah, zato je skrajšal polet na 241,5 metra

Dnevnik 30.03.2023
Slovenci so s trojno zmago v kvalifikacijah, 1. Anže Lanišek, 2. Timi Zajc, 3. Domen Prevc, začeli finale svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v Planici. Če sklepamo po prvem dnevu, se znova obeta odličen slovenski nastop na finalu… »

Otroško navdušenje v Planici: Tako daleč letijo, ker so pogumni #video #foto

SiolNET 30.03.2023
Četrtek je v planiškem večdnevnem spektaklu že tradicionalno namenjen temu, da tribune pretežno napolnijo (naj)mlajši ljubitelji športa. Tudi letos ni bilo nič drugače. Prevladovali so šolarji, ki so, oboroženi z najrazličnejšimi pripomočki… »

Anže Lanišek: Polet v kvalifikacijah je bil za piko na i

SiolNET 30.03.2023
Slovenski smučarski skakalci so finalni spektakel v domači Planici začeli na sijajen način, v kvalifikacijah za petkovo tekmo (ob 15. uri) so Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc zasedli prva tri mesta. "Veseli me, da trenutno tako zelo uživam v… »

Čas je za slovo slovenskega skakalca, ki je poletel najdlje: "Obrnil bom nov list"

SiolNET 30.03.2023
Cene Prevc, Bor Pavlovčič in Tilen Bartol so slovenski skakalci, ki se bodo ta konec tedna v Planici poslovili od smučarskih skokov. Na Letalnico bratov Gorišek ima prav posebne spomine zadnji, ki je leta 2016 na preizkusu poletel 252 metrov, a ni… »

Bizarna nesreča v Planici: "Še nihče ni videl česa takšnega"

Zurnal24 30.03.2023
Nenavadna nezgoda kazahstanskega skakalca na treningu pred kvalifikacijami v Planici. Skakalna srenja je zbrana v dolini pod Poncami, kjer se bo v prihodnjih dneh zaključila 44. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. Tekmovalci so v četrtek… »

Slovenci razbili konkurenco, Hrgoto pa skrbi nekaj drugega

Zurnal24 30.03.2023
Slovenski skakalci so prikazali izjemno formo na uvodnem merjenju moči v Planici, kjer so v kvalifikacijah pred petkovo tekmo zasedli prva tri mesta. Selektor slovenskih skakalcev Robert Hrgota je bil po trojni slovenski kvalifikacijski zmagi v Planici… »

TROJNA SLOVENSKA ZMAGA V PLANICI! Dobro leteli že na treningih, ko je šlo zares, pa so končali na mestih 1, 2 in 3

Regional 30.03.2023
Kvalifikacije za petkovo posamično tekmo finala svetovnega pokala smučarskih skakalcev v Planici so se za približno 12.000 gledalcev razpletle na najlepši način - s trojno slovensko zmago. Slovenci so dobro leteli že na treningih, ko je šlo zares… »

Že takoj mu je ustregel in zasluženo prejel dvajsetico

Delo 30.03.2023
V kvalifikacijah za prvo tekmo v Planici trojno slovensko slavje. Na vrhu Anže Lanišek pred Timijem Zajcem in Domnom Prevcem. Uspešna tudi Ilirijana. V nadaljevanju preberite: Kako so se razpletle kvalifikacije za jutrišnjo tekmo v smučarskih poletih… »

Prva tri mesta v kvalifikacijah poletov pripadla Slovencem

Delo 30.03.2023
Na planiški letalnici so izpeljali kvalifikacije za jutrišnjo tekmo. Najdlje je poletel Timi Zajc, a ostal brez kvalifikacijske zmage. Kvalifikacije za petkovo posamično tekmo finala svetovnega pokala smučarskih skakalcev v Planici so se za približno… »

Roberta Hrgoto skrbi vreme

Delo 30.03.2023
Glavni trener slovenskih letalcev zadovoljen z uvodnim dnem v dolini pod Poncami. Glavni trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota je bil po trojni slovenski kvalifikacijski zmagi v Planici zadovoljen z razpletom uvoda v veliki finale 44. sezone… »

Slovenski 1, 2, 3 v kvalifikacijah Planice

RTV Slovenija 30.03.2023
Slovenski skakalci so z izjemnim nastopom v kvalifikacijah Planice dvignili apetite pred petkovo popoldansko posamično tekmo. Zmagal je Anže Lanišek pred Timijem Zajcem in Domnom Prevcem. Na tekmo sta se uvrstila še Lovro Kos in Rok Masle. Lanišek je… »

Trojna slovenska zmaga na kvalifikacijah v Planici

Nova 24TV 30.03.2023
Foto: FIS Kvalifikacije za petkovo posamično tekmo finala svetovnega pokala smučarskih skakalcev v Planici so se za približno 12.000 gledalcev razpletle na najlepši način – s trojno slovensko zmago. Slovenci so dobro leteli že na treningih, ko je… »

Orli poslali odločno sporočilo: Doma se ne bomo pustili kar tako premagati

RTV Slovenija 30.03.2023
Čeprav je slovenska reprezentanca letos prišla v Planico nekoliko oslabljena, pa je v kvalifikacijah navdušila z moštvenim uspehom, saj so se Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc zvrstili na prvih treh mestih. Med 40 skakalci bo v petek nastopilo… »

Trojno slovensko slavje v kvalifikacijah Planice

Primorske 30.03.2023
Smučarji skakalci so v Planici opravili s kvalifikacijami za petkovo tekmo v poletih. Slovenci Anže Lanišek, Timi Zajc in Domen Prevc so kvalifikacije končali na prvih treh mestih. PLANICA > Anže Lanišek je pristal pri 239 m, na koncu pa prejel 5,5… »

Neprestane težave s telesno težo razlog za konec kariere

RTV Slovenija 30.03.2023
Pred dvema letoma je bil Bor Pavlovčič najboljši Slovenec planiškega konca tedna. Na letalnici bratov Gorišek je poletel 249,5 metra, se zavihtel na tretje mesto, letos pa tu končuje kariero. "Glavni razlog je telesna teža. Skoki so pač… »

Slovenci blesteli na treningu, Domen in Anže z najdaljšima poletoma serije

Zurnal24 30.03.2023
V Planici danes dva treninga in kvalifikacije za petkovo tekmo. Smučarski skakalci bodo danes ob 10.00 na letalnici v Planici izpeljali kvalifikacije za petkovo posamično tekmo svetovnega pokala. Mesto na tekmi, ki se bo v petek začela ob 15. uri, bo… »

Lepo bi bilo sezono skleniti s petimi trojkami

Dnevnik 30.03.2023
Smučarski skakalci bodo z današnjim uradnim treningom ob 8. uri (dve seriji) in kvalifikacijami ob 10. uri začeli finale 44. sezone svetovnega pokala na letalnici v Planici. Pod Poncami se znova obeta tradicionalni slovenski športni praznik, na… »

Finale svetovnega pokala v Planici: Letalnica prestala preizkus

Dnevnik 30.03.2023
Letalnica bratov Gorišek je uspešno prestala preizkus pred finalom 44. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo potekal od danes do nedelje z zadnjimi tremi tekmami kar pet mesecev dolge sezone. Potem ko je prvi predskakalec Bor Pavlovčič… »

Novice dneva »

Z Dončićem in trdo obrambo Dallas do nove zmage

Delo pred 7 uramiše 6 povezanih

Slovensko veleposlaništvo v ZDA tarča vandalizma

RTV Slovenija pred 38 minutamiše 1 povezana

Na primorski avtocesti večkilometrski zastoji

Delo pred 38 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem