Povezane novice

Medved o pogovorih: Napredek je bil, a prisotne so same omejitve, rešitev pa ni

RTV Slovenija 03.04.2023
Predstavniki kmetov so se s premierjem Robertom Golobom in kmetijsko ministrico Ireno Šinko dogovorili za oblikovanje delovne skupine, ki bo pregledala odprta vprašanja. Dogovorili naj bi se tudi za dveletni odlog uveljavitve davka na nepremičnine. Kot… »

Kmetje protest zamrznili za tri tedne

Delo 03.04.2023
Ustanovljena bo delovna skupina, ki bo v naslednjih treh tednih preučila zahteve kmetijskih organizacij. V nadaljevanju preberite: Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so se sestali s predsednikom vlade Robertom Golobom in ministroma njegove… »

To so se dogovorili kmetje in vlada #video

SiolNET 03.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so se na današnjem sestanku s premierjem Robertom Golobom in kmetijsko ministrico Ireno Šinko dogovorili za oblikovanje delovne skupine, ki bo pregledala odprta vprašanja. Po besedah predsednika sindikata… »

Kmetijske organizacije od Goloba pričakujejo odgovore

Delo 03.04.2023
»Pri zahtevah vztrajamo, ker nas podpirajo kmetje iz vse Slovenije,« je povedal predsednik sindikata kmetov Anton Medved. V nadaljevanju preberite: Predstavniki organizacij s področja kmetijstva se bodo danes popoldne sestali s predsednikom vlade… »

KMETJE DANES NA VLADI: Zahtevajo ohranitev najboljših zemljišč za pridelavo hrane, med drugim

Regional 03.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva se bodo popoldne sestali s predsednikom vlade Robertom Golobom in kmetijsko ministrico Ireno Šinko. Sestanek je sklican po opozorilnih protestih kmetov 24. marca, na katerih so podali več zahtev. Pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem