Povezane novice

Pri Dallasu so očitno 'vrgli puško v koruzo'

Zurnal24 07.04.2023
Luka Dončić bo zaigral, a tokrat brez kopice ključnih soigralcev. Dallas Mavericks ima po zadnji zmagi košarkarjev Oklahome le še malo možnosti za preboj na deseto mesto zahodne konference, ki bi zasedbi iz Teksasa prinesla uvrstitev v 'play-in', s… »

Biki po preobratu v zadnji četrtini končali sezono Dallasa

RTV Slovenija 07.04.2023
Vodstvo Dallasa ni verjelo v čudež. Na slovenskem večeru v American Airlines Centru je Luka Dončić igral le v uvodnih 13 minutah, dosegel je 13 točk. Rezervisti so se dobro upirali Chicagu, ki pa je v napeti končnici končal sezono Mavericksov… »

Konec je: slovo in molk Luke Dončića

SiolNET 07.04.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so na svoji predzadnji tekmi rednega dela lige NBA s 112:115 klonili proti Chicago Bulls in si dokončno zaprli možnosti za uvrstitev v play in in boj za končnico. Dallas je sicer že pred začetkom srečanja pokazal jasno… »

Oklahoma z zmago v Salt Lake Cityju potisnila Dallas na rob prepada

RTV Slovenija 07.04.2023
Oklahoma City je visoko premagal Utah, 114:98, kar pomeni, da bo Dallas v razigravanju za končnico le, če bo premagal Chicago in San Antonio, sočasno pa bo Thunder v nedeljo izgubil zadnjo tekmo rednega dela Lige NBA z Memphisom. Po treh zaporednih… »

Takšna je matematika, Dallas nujno potrebuje pomoč

Zurnal24 07.04.2023
Dončićev Dallas ob koncu rednega dela upa na pomoč Memphisa. V ligi NBA sta na sporedu le še dva dneva tekem v rednem delu tekmovanja. Medtem ko sta si ekipi slovenskih košarkarjev Vlatka Čančarja (Denver Nuggets) in Gorana Dragića (Milwaukee… »

Luka Dončić in Teksašani niso odvisni le od sebe

Delo 07.04.2023
Oklahoma je v ligi NBA ugnala Utah in je le zmago oddaljena od končnice. Dallas lahko rešita le dve zmagi ob porazu tekmecev. Vlatko Čančar dosegel dve točki. Košarkarji Phoenixa so med najbolj vročimi ekipami ta hip v ligi NBA. Ponoči so s… »

Cuban o Dončićevi prihodnosti: Zavedamo se, da bo odšel, če ...

Zurnal24 07.04.2023
Marc Cuban je spregovoril o prihodnosti svojega udarnega dvojca. Dallas Mavericks so v minuli sezoni prišli do finala zahodne konference, slabo leto kasneje pa so že ostali brez možnosti za neposredno uvrstitev v končnico, z le desetim mestom pa se… »

Dončić in Dallas v še večjih težavah, pritožba zavrnjena

SiolNET 07.04.2023
V noči na petek je bilo v ligi NBA na sporedu pet tekem. Med drugim so bili na delu košarkarji Oklahome City Thunder, ki so s 114:98 ugnali Utah Jazz ter s tem v boju za deseto mesto in play-in znova v težave spravili Dallas Mavericks z Luko… »

Vodstvo tekmovanja pričakovano zavrnilo protest Dallasa

RTV Slovenija 07.04.2023
Vodstvo Lige NBA je pričakovano zavrnilo pritožbo Dallasa. Lastnik kluba Marc Cuban se ni strinjal s sodniškimi odločitvami ob porazu proti Golden Statu 22. marca. Vseeno pa je vodstvo tekmovanja priznalo, da bi lahko sodniki bolje opravili delo. Za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem