Povezane novice

Kopitar podal za vse tri gole LA Kingsov, a ...

SiolNET 09.04.2023
Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so v noči na nedeljo v Staples Centru gostili branilce NHL-naslova Colorado Avalanche. Obe ekipi sta si že zagotovili končnico, obe sta imeli na računu sto točk, a gostje z dvema tekmama manj. Hrušičan je podal… »

Kopitar podajalec pri vseh golih Los Angelesa, ki pa je klonil pred prvaki

RTV Slovenija 09.04.2023
Anže Kopitar je na srečanju proti Coloradu zbral tri podaje, toda branilci naslova so v gosteh s 4:3 premagali hokejiste Los Angelesa. Colorado je s tekmo manj na vrhu Centralne divizije izenačen z Dallasom, ki je po kazenskih strelih z 2:1 ugnal… »

Anže Kopitar spet igral zelo vidno vlogo pri Kraljih

Delo 09.04.2023
Slovenski hokejski as je sodeloval pri vseh treh golih Los Angelesa, vendar ni mogel preprečiti tesnega poraza proti branilcem lovorike v NHL iz Colorada. Hokejisti kluba Los Angeles Kings so doživeli še tretji zaporedni poraz, potem ko so morali po… »

Kralji Anžeta Kopitarja izgubili proti branilcem naslova

Dnevnik 09.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma s 3:4 izgubili obračun proti igralcem Colorado Avalanche, branilcem naslova. Slovenski zvezdnik in kapetan kraljev Anže Kopitar je bil podajalec pri vseh treh zadetkih domačih. Tri točke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem