Povezane novice

"Zmaga za našega fotografa. Zelo nas je pretreslo."

SiolNET 09.04.2023
Nogometaši Maribora so se z zmago nad Koprom s 3:1 utrdili na drugem mestu prve lige. A pravega veselja po tekmi ni bilo, saj so bili v skrbeh za klubskega fotografa Grego Werniga, ki ga je med tekmo odpeljal rešilec. Sportal ŽAK zaklet za Olimpijo… »

Zaradi homofobnih navijaških napevov trije aretirani

SiolNET 09.04.2023
Zaradi homofobnih in žaljivih navijaških napevov je policija aretirala tri navijače na tekmi premier lige med Wolverhamptonom in Chelseajem. Sportal Anfield ostaja zakleta trdnjava za Arsenal, tekmo zaznamoval incident Med tekmo 30. kroga premier lige… »

Haaland že pri 22 na ravni Messija in Ronalda

SiolNET 09.04.2023
Erling Haaland je postal šele deseti nogometaš, ki je v eni sezoni angleške premier lige dosegel vsaj 30 golov. Do rekorda Alana Shearerja in Andyja Cola mu manjkajo samo še štirje. Do konca prvenstva je za Manchester City še devet tekem. "Dve… »

Topničarji zapravili vodstvo z 2:0 in trepetali za točko na Anfieldu

RTV Slovenija 09.04.2023
Na derbiju 30. kroga Premier lige sta se Liverpool in Arsenal razšla z remijem (2:2). Redsi so se v drugem polčasu vrnili po zaostanku z 0:2, po izenačenju Roberta Firmina v 87. minuti pa so imeli še dve veliki priložnosti za zmago. Najbolj… »

Poraz koprskih nogometašev v Mariboru

Primorske 09.04.2023
Nogometaši Maribora so v 30. krogu Prve lige Telemach premagali Koper s 3:1 (1:0). MARIBOR > V Ljudskem vrtu sta se srečali ekipi, ki sta pogrešali kar nekaj prvokategornikov, pri domačih sta med drugim manjkala prvi strelec lige Žan Vipotnik in Jan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem