Povezane novice

Real z odločnim korakom proti polfinalu, do prednosti še Milan

SiolNET 11.04.2023
V ligi prvakov sta bili danes na sporedu še preostali dve prvi četrtfinali tekmi. Nogometaši Real Madrida so na domačih tleh z 2:0 (1:0) ugnali Chelsea, prednost pred povratno tekmo pa so si priigrali tudi nogometaši Milana, ki so pred domačimi… »

Guardiola po maščevanje

SiolNET 11.04.2023
V torek zvečer se začenjajo prvi četrtfinalni dvoboji lige prvakov. Na Etihadu bo Manchester City gostil 30-kratne nemške prvake, münchenski Bayern, na klopi katerega bo prvič v ligi prvakov sedel novi strateg Thomas Tuchel, ki tako kot Pep… »

City in Inter naredila velik korak proti polfinalu

RTV Slovenija 11.04.2023
Manchester City je na prvi četrtfinalni tekmi nogometne Lige prvakov s 3:0 premagal Bayern in si na stežaj odprl vrata v polfinale. Erling Haaland je v statistiko vpisal gol (že 45. v tej sezoni) in podajo. Inter je bil v Lizboni z 0:2 boljši od… »

Manchester City za razred boljši od Bayerna

Delo 11.04.2023
Za uvod v četrtfinale lige prvakov v Manchestru prepričljiva predstava gostiteljev za zmago s 3:0 proti Nemcem. Milanski Inter boljši v Lizboni. Nogometaši v ligi prvakov so začeli četrtfinalne boje. Na tekmi med Manchester Cityjem in Bayernom so… »

Na prvih tekmah četrtfinala lige prvakov do prednosti City in Inter

Dnevnik 11.04.2023
Nogometaši v ligi prvakov so danes začeli četrtfinalne boje. Na tekmi med Manchester Cityjem in Bayernom so domači zmagali s 3:0, na gostovanju pri Benfici pa je Inter slovenskega vratarja Samirja Handanovića slavil z 2:0. Bayern je v Manchestru… »

Salah zasovražil 11-metrovke in jih noče več izvajati

SiolNET 11.04.2023
Ne le zaradi slabih rezultatov, trener Liverpoola Jürgen Klopp ima še eno zagato. Najti mora novega izvajalca 11-metrovk. Mohamed Salah jih noče več streljati, pravi, da jih je zasovražil. V zadnji dveh sezonah jo je izvajal 11-krat in zgrešil… »

Bayern in City si pred spopadom izmenjujeta komplimente

Dnevnik 11.04.2023
Danes ob 21. uri bosta na sporedu prva četrtfinalna obračuna v ligi prvakov med Manchester Cityjem in Bayernom ter Benfico in Interjem. Za osem ekip, ki so se prebile v četrtfinale, se danes in jutri nadaljuje pot v ligi prvakov. Premora do povratnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem