Povezane novice

Odločitev je padla v Stožicah: Olimpija je prvak!

Delo 14.04.2023
V osrednjem dvoboju 31. kola 1. SNL so ljubljanski zeleno-beli premagali Maribor z 2:0. Po štirih uvodnih tekmah 31. kola 1. SNL je pozornost pripadla nedeljskemu velikemu derbiju v Stožicah. Po njem smo že dobili prvaka, saj so nogometaši Olimpije… »

Ne ozirajo se na Celje: "Zmaga na derbiju bo odločila prvenstvo" #video

SiolNET 14.04.2023
Olimpija na nedeljski večni derbi z Mariborom (17.00 v Stožicah) prihaja s prvim vratarjem Matevžem Vidovškom. Po grdem padcu na prejšnji tekmi je z njim vendarle vse v redu. Zeleno-beli so lačni, motivirani in odločeni, da se bodo naslova prvaka… »

Olimpija zmlela največjega tekmeca in postala državni prvak!

SiolNET 14.04.2023
Olimpija je na 31. tekmi prve lige prišla do 22. zmage, in to tiste najslajše. Z 2:0 je premagala največjega tekmeca Maribor in mu pred zadnjimi petimi krogi ušla na 15 točk. Tako je predčasno postala državi prvak za sezono 2022/2023. Mura in… »

Umrl je prvi vratar NK Maribora

SiolNET 14.04.2023
V taboru Maribora se pripravljajo za nedeljski zadnji prvenstveni derbi to sezono v Stožicah proti ljubljanski Olimpiji, štajerski klub pa je pretresla žalostna vest. V 85. letu starosti je umrl član prve ekipe vijoličastih in prvi vratar NK Maribor… »

Koper po golu Kambiča izboljšal možnosti za preboj v Evropo

RTV Slovenija 14.04.2023
Na uvodni tekmi 31. kroga Prve lige je Koper premagal Gorico z 1:0. Primorski derbi pred 500 gledalci na Bonifiki je odločil Luka Kambič z glavo v 61. minuti. Izbranci Zorana Zeljkovića bodo skušali čim prej pozabiti velikonočni teden. Ne le poraz v… »

Elšnik želi na igrišču zapreti usta Jugu in soigralcem

Dnevnik 14.04.2023
V Stožicah bo jutri ob 17.30 večni slovenski derbi Olimpija – Maribor, na katerem bi si Ljubljančani z zmago pet krogov pred koncem priigrali naslov državnega prvaka. Maribor je trenutno v boljši formi, medtem ko ima Olimpija velike težave z… »

Riera: Vedno rad rečem, da ko nekdo izgubi, je bližje zmagi

RTV Slovenija 14.04.2023
V nedeljo je na sporedu še zadnji letošnji prvenstveni večni derbi. V 31. krogu Prve lige Telemach se bosta v Stožicah pomerila Olimpija in NK Maribor. V taboru gostiteljev so prepričani, da imajo dovolj kakovosti za poln izkupiček točk… »

Prekrasna novica iz Ljubljane. NZS svetuje navijačem, da pohitijo.

SiolNET 14.04.2023
Stadion Stožice je največji nogometni objekt v Sloveniji. Sprejme okrog 16 tisoč gledalcev. Tribune bi lahko bile zelo dobro zapolnjene že v nedeljo, ko bosta Olimpija in Maribor odigrala zadnji večni derbi v tej sezoni. Čez dva meseca, ko bo na… »

Žalost v Mariboru, umrla legenda

Zurnal24 14.04.2023
Stal je v vratih na prvi tekmi po ustanovitvi kluba. V taboru Maribora se pripravljajo za nedeljski zadnji prvenstveni derbi to sezono v Stožicah proti ljubljanski Olimpiji, štajerski klub pa je pretresla žalostna vest. V 85. letu starosti je umrl… »

Novice dneva »

Zmaga Girmaya, Pogačar previden pred jutrišnjim dnem

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

Anglija po enajstmetrovkah premagala Švico

Dnevnik pred dvema uramaše 5 povezanih

Domačini v reki opazili truplo

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Nabor cepljenj v breme ZZZS-ja se bo na predlog NIJZ-ja razširil

RTV Slovenija pred 10 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem