Povezane novice

Kaja Juvan izenačila na 2:2, odločali bosta dvojici

Primorske 15.04.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je izenačila dvoboj z Romunijo za uvrstitev na finalni turnir pokala Billie Jean King. Po velikem preobratu in zmagi Tamare Zidanšek v uvodni sobotni partiji je Kaja Juvan prepričljivo premagala Jaquelino Adino… »

Odločilni dvoboj dvojic se bo nadaljeval v nedeljo ob 11. uri

RTV Slovenija 15.04.2023
Tamara Zidanšek je v tretjem obračunu Pokala Billie Jean King v Kopru premagala Ano Bogdan s 3:6, 7:6 in 7:5 in izid med Slovenijo in Romunijo znižala na 1:2. Na 2:2 je pozneje izenačila Kaja Juvan, ki je ugnala Jaquelin Cristian s 6:2 in 6:4. O… »

Rubljov in Rune dvignila vstopnici za finale mastersa v Monte Carlu

RTV Slovenija 15.04.2023
Ruski teniški igralec Andrej Rubljov je prvi finalist letošnjega mastersa v Monte Carlu. V prvem polfinalu je v treh nizih strl odpor Američana Taylorja Fritza (5:7, 6:1 in 6:3). V drugem polfinalu je Danec Holger Rune ugnal Italijana Jannika Sinnerja… »

Tamara Zidanšek in Kaja Juvan prižgali iskro upanja za Slovenke

Delo 15.04.2023
Najboljši Slovenki izenačili teniški dvoboj z Romunijo za uvrstitev na finalni turnir pokala Billie Jean King, igra dvojic pa je bila prekinjena. Teniški dvoboj med Slovenijo in Romunijo za uvrstitev na zaključni turnir pokala Billie Jean King v… »

Po velikem slovenskem povratku je svojo moč pokazala narava, selektorju se smeji

SiolNET 15.04.2023
V kvalifikacijah za nastop na zaključnem turnirju teniškega pokala Billie Jean King v Kopru so se v soboto nadaljevali dvoboji med Slovenijo in Romunijo. Prvi sta na igrišče stopili Tamara Zidanšek in Ana Bogdan, boj je dobila naša igralka (3:6, 7:6… »

ZARADI STREL V KOPRU PREKINJEN TENIŠKI DVOBOJ: Odločilna partija dvojic v prvem nizu z rezultatom 3:3

Regional 15.04.2023
Teniški dvoboj med Slovenijo in Romunijo v Kopru, ki odloča o potniku na zaključni turnir pokala Billie Jean King, je prekinjen zaradi slabega vremena. Rezultat odločilne partije dvojic je 3:3 v prvem nizu. Glavni sodnik je dvoboj prekinil zaradi… »

Tamara Zidanšek ohranja Slovenke v igri

Dnevnik 15.04.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je znižala zaostanek za Romunijo v dvoboju pokala Billie Jean King v Kopru. Tamara Zidanšek je po velikem preobratu in več kot treh urah igre premagala Ano Bogdan s 3:6, 7:6 in 7:5. Rezultat na teniškem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem