Povezane novice

Neverjetno, kaj je uspelo Portugalcu proti Mariboru!

SiolNET 16.04.2023
Bilo je veličastno. Ljubljančani so končno prepoznali pomembnost dvoboja in prijetno napolnili tribune Stožic. Zbralo se je 9.129 gledalcev. Ljubitelji nogometa so začutili posebno draž, ko je Olimpiji zmaga na večnem derbiju zagotavljala naslov… »

Najslajša zmaga za novo Olimpijino zvezdico

RTV Slovenija 16.04.2023
Nogometni spektakel v Stožicah med Olimpijo in Mariborom so z 2:0 dobili zmaji. Z zmago so si varovanci Alberta Riere pet krogov pred koncem letošnje prvoligaške sezone že zagotovili naslov državnih prvakov. V najvišjem rangu slovenskega nogometa so… »

Riera ponosen, Elšnik srečen, Krznar razočaran ob razpletu

Delo 16.04.2023
Odmevi iz obeh taborov po velikem dvoboju v Stožicah, ki je razkril novega nogometnega prvaka. Izjave po derbiju 31. kroga Prve lige Telemach med Olimpijo in Mariborom (2:0). Albert Riera, trener Olimpije: »Ponosen sem. Pred sezono ne bi mogel prositi… »

Olimpija nadigrala Maribor in postala prvak

Dnevnik 16.04.2023
Nogometaši Olimpije so pet krogov pred koncem že postali državni prvaki. Potem ko so na večnem derbiju v Stožicah pred 10.000 gledalci nadigrali in premagali Maribor z 2:0, imajo pred tekmeci 15 točk prednosti. Navijači Olimpije so na igrišču… »

Evforija v Stožicah: Ljubljana slovenska nogometna metropola

Delo 16.04.2023
Pred 10.000 navijači je Olimpija v Stožicah zanesljivo premagala Maribor z 2:0. Strelca za šampionsko slavje sta bila David Sualehe in Admir Bristrić. V nadaljevanju preberite: Po zadnjem žvižgu glavnega sodnika Mateja Juga je bila šampionska trava… »

Olimpija z zmago na večnem derbiju do naslova državnega prvaka!

Zurnal24 16.04.2023
Nogometaši Olimpije so v 31. krogu Prve lige Telemach premagali Maribor z 2:0 (1:0). S tem so Ljubljančani že pet krogov pred koncem prvenstva osvojili naslov državnih prvakov. Nogometaši Olimpije so dobili še zadnji letošnji prvenstveni derbi. To… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem