Povezane novice

Jeseničani po maratonski tekmi v Cortini prvaki Alpske lige

SiolNET 20.04.2023
Hokejisti HDD Sij Acroni Jesenic so v 97. minuti šeste tekme finalne serije v Alpski ligi strli Cortino in osvojili naslov prvaka. Odločitev o zmagovalcu tekme v Cortini d'Ampezzo je padla šele v drugem podaljšku, ko je zmagoviti gol dosegel Žiga… »

Sevilla izločila Manchester United, Roma šele po podaljšku Feyenoord

SiolNET 20.04.2023
Znani so polfinalisti v ligi Europa. To so rekorder tekmovanja Sevilla, ki je danes doma s 3:0 premagala Manchester United, pa Bayer Leverkusen, Roma in Juventus. Roma je v razburljivi ponovitvi lanskoletnega finala konferenčne lige obračunala s… »

AZ Alkmaar do preobrata, Fiorentina se je igrala z ognjem, West Ham zanesljiv

SiolNET 20.04.2023
Polfinalisti konferenčne lige so Basel, AZ Alkmaar, Fiorentina in West Ham.. Na prvih četrtfinalnih tekmah sta si največjo prednost ustvarila Fiorentina in Anderlecht, na povratnih pa se jima je zapletlo. Vijolice iz Toskane so na Poljskem nadigrale… »

Andaluzijci zmleli rdeče vrage iz Manchestra

Delo 20.04.2023
Živahen nogometni večer v povratnih četrtfinalnih dvobojih evropske lige. Po razburljivih povratnih tekmah četrtfinala prestižne nogometne lige prvakov je bilo zelo živahno tudi v četrtkovem večeru bojev za uvrstitev med najboljše štiri v… »

Sevilla razbila razglašene rdeče vrage in bo izzvala Juventus

RTV Slovenija 20.04.2023
Na povratni tekmi četrtfinala Evropske lige so nogometaši Seville z izjemno predstavo odpravili Manchester United s 3:0. Prva tekma se je končala z 2:2. V polfinalu jih čaka Juventus, ki je izločil Sporting po remiju v Lizboni (1:1). Sevilla je na… »

Pisala se je zgodovina, trener Sacramenta prejel vseh 100 glasov!

SiolNET 20.04.2023
Mike Brown, 53-letni trener košarkarjev Sacramento Kings, je bil na svojevrsten način izbran za najboljšega trenerja leta. Brown je namreč postal prvi trener v zgodovini, ki je prejel vseh 100 glasov za prvo mesto v glasovanju za nagrado, s čimer je… »

Dragić igral tri minute, Čančar nobene

Delo 20.04.2023
V prvem krogu končnice lige NBA je Memphis premagal LA Lakers, zmagala sta tudi Milwaukee in Denver. V prvem krogu končnice lige NBA so odigrali tri tekme, v katerih so slavila domača moštva. Memphis je premagal LA Lakers s 103:93 in serijo poravnal… »

Rekorden večer Milwaukeeja, zaigral tudi Dragić #video

SiolNET 20.04.2023
V noči na četrtek so bile odigrane tri tekme končnice lige NBA. Goran Dragić je prvič zaigral za Milwaukee in se veselil zmage nad nekdanjim klubom Miamijem (138:122). Bucks so zmagali brez poškodovanega prvega zvezdnika Giannisa Antetokounmpa in… »

Denver na pol poti, Milwaukee do izenačenja

Zurnal24 20.04.2023
Milwaukee Bucks Gorana Dragića so na drugi tekmi končnice premagali Miami Heat in rezultat v seriji poravnali na 1:1 v zmagah. Denver Nuggets Vlatka Čančarja, ki ni dobil priložnosti na parketu, so bili še drugič boljši od Minnesote Timberwolves… »

#video NBA: Denver povedel z 2:0, Milwaukee z Dragićem izenačil

Dnevnik 20.04.2023
V prvem krogu končnice severnoameriške košarkarske lige NBA so odigrali tri obračune, v katerih so slavila domača moštva. Memphis je premagal LA Lakers s 103:93 in serijo poravnal na 1:1, zmagali so tudi Milwaukee Bucks s 138:122 ter izid obračuna… »

Kopitarjevi Los Angeles Kings izgubili v zadnji tretjini

Delo 20.04.2023
V drugi tekmi končnice NHL so hokejisti Los Angeles Kings v Edmontonu izgubili. Izid v zmagah je zdaj izenačen, serija pa se seli v Kalifornijo. Hokejisti Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so po uvodni zmagi v končnici NHL proti Edmontonu na drugi… »

Milwaukee in Memphis brez prvih zvezdnikov izenačila seriji

RTV Slovenija 20.04.2023
MIlwaukeee brez Janisa Andetokumba in Memphis brez Jaja Moranta sta v končnici Lige NBA izenačila seriji proti Miamiju in Los Angeles Lakersom na 1:1. Prvi nosilec Zahoda Denver proti Minnesoti vodi z 2:0. Milwaukee je predvsem po zaslugi izjemnega meta… »

Edmonton vrnil udarec, Kopitar tokrat praznih rok #video

SiolNET 20.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v Edmontonu na drugi tekmi prvega kroga končnice lige NHL ostali praznih rok. Oilers so dobili prvo tretjino z 2:0, nato so gostje iz mesta angelov v drugi tretjini vrnili udarec in izenačili na 2:2, v zadnji tretjini pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem