Povezane novice

Nora trojka Dončićevega vrstnika, Čančar se veseli #video

SiolNET 25.04.2023
Košarkarji Denver Nuggets so v severnoameriški ligi NBA doma premagali Minnesoto Timberwolves s 112:109 in se s 4:1 v zmagah uvrstili v drugi krog zahodnega dela lige. Slovenski reprezentant Vlatko Čančar ni dobil priložnosti za igro. Na tem delu so… »

Kopitarjevi Kralji po porazu na peti tekmi pred zahtevno nalogo

SiolNET 25.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra slovenski as Anže Kopitar, so v gosteh izgubili na peti tekmi prvega kroga končnice v severnoameriški ligi NHL. S 6:3 so jih ugnali Edmonton Oilers in povedli s 3:2 v zmagah. Kopitar je za poražene Kralje… »

City odločno napada nov naslov prvaka, Arsenal po derbiju le še na +2

SiolNET 25.04.2023
Na Otoku se vse bolj zaostruje boj za naslov angleškega nogometnega prvaka, z zmago na sredinem derbiju vodilnih ekip lige pa je Manchester City postal glavni favorit za prestižno lovoriko. Varovanci Pepa Guardiole so na Etihadu topničarje premagali s… »

Butler s predstavo kariero potopil Milwaukee, James popeljal Lakerse do velike zmage

RTV Slovenija 25.04.2023
Življenjska predstava Jimmyja Butlerja, ki je s kar 56 točkami potisnil prvega nosilca Vzhoda na rob izpada. Miami je namreč s 119:114 premagal Milwaukee in povedel s 3:1. LA Lakersi so po podaljšku s 117:111 ugnali Memphis in prav tako vodijo s 3:1… »

Izjemen preobrat Toronta

Zurnal24 25.04.2023
Toronto in Vegas do dveh zmag prednosti. Hokejistom Toronta in Vegasa za uvrstitev v drugi krog končnice severnoameriške lige NHL manjka le še zmaga. Oba sta dobila četrti tekmi prvega kroga, oba v gosteh, Toronto je na vzhodu še drugič zapovrstjo v… »

Toronto in Vegas še korak bližje napredovanju

SiolNET 25.04.2023
Hokejistom Toronta in Vegasa za uvrstitev v drugi krog končnice severnoameriške lige NHL manjka le še zmaga. Oba sta dobila četrti tekmi prvega kroga, oba v gosteh, Toronto je na vzhodu še drugič zapovrstjo v seriji s Tampo dobil podaljšek in… »

Goran Dragić na robu prepada

Zurnal24 25.04.2023
Dragićev Milwaukee, najboljša ekipa rednega dela, se je znašel v hudih v škripcih. Košarkarji Miami Heat na vzhodu ter Los Angeles Lakers na zahodu so v boju na štiri zmage le še eno oddaljeni od drugega kroga končnice lige NBA. Miami je na… »

Toronto po 1:4 do zmage v podaljšku sredi Tampe

RTV Slovenija 25.04.2023
Tampa Bay je pred zadnjo tretjino vodil s 4:1, a sledila je velika vrnitev Toronta, ki je izenačil in izsilil podaljšek na četrti tekmi serije 1. kroga končnice. V 5. minuti dodatka je udaril Alexander Kerfoot in Javorjevi listi so na pragu… »

Dragićev Milwaukee, najboljša ekipa rednega dela, v škripcih

Delo 25.04.2023
Miami je na četrti tekmi doma s 119:114 premagal Milwaukee Bucks, Lakers pa so bili po podaljšku s 117:111 boljši od Memphis Grizzlies. Košarkarji Miami Heat na vzhodu ter Los Angeles Lakers na zahodu so v boju na štiri zmage le še eno oddaljeni od… »

Tekma njegovega življenja, Dragić v velikih škripcih

SiolNET 25.04.2023
Košarkarji Miami Heat so na domačem parketu premagali Milwaukee Bucks (119:114), pri katerih igra tudi Goran Dragić. Tekmo življenja je prikazal Jimmy Butler, ki je bil tokrat nezaustavljiv. V ekipo Milwaukeeja se je vrnil Giannis Antetokounmpo… »

Dragićev Milwaukee, najboljša ekipa rednega dela, tik pred izpadom

Dnevnik 25.04.2023
Košarkarji Miami Heat na vzhodu ter Los Angeles Lakers na zahodu so v boju na štiri zmage le še eno oddaljeni od drugega kroga končnice lige NBA. Miami je na četrti tekmi doma s 119:114 premagal Milwaukee Bucks slovenskega veterana Gorana Dragića… »

Novice dneva »

Je v slovenski politiki še kaj odprtega

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

Stanovanja: Kaj in kdaj se bo gradilo v Ljubljani?

Finance.si pred 44 minutamiše 1 povezana

Slavje Bagnaie, prvenstvo še bolj odprto

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem