Povezane novice

S trojko v zadnji sekundi Partizan slavil v Madridu, Barcelona vodi

SiolNET 25.04.2023
Začel se je četrtfinale evrolige, kjer slovenske barve z Barcelono zastopa Mike Tobey. Katalonska ekipa je na prvem srečanju v sredo gostila Žalgiris in ga premagala z 91:69. Američan s slovenskim potnim listom Tobey je za zmago Kataloncev prispeval… »

Atletico izkoristil spodrsljaj Reala, Barcelona ne

SiolNET 25.04.2023
Nogometaši madridskega Atletica so v 33. krogu španskega prvenstva brez pomoči vratarja Jana Oblaka (težave z vratom) s 3:1 premagali Mallorco in se drugemu Realu približali na zgolj dve točki. Beli balet je v torek presenetljivo z 2:4 klonil na… »

Barcelona klonila v Madridu, Real prejel zaušnico v Kataloniji

RTV Slovenija 25.04.2023
Nogometaši madridskega Reala so v 31. krogu španskega prvenstva s 4:2 izgubili v Gironi in doživeli šesti poraz. Barcelona dan pozneje spodrsljaja ni izkoristila, saj je tudi sama z 2:1 klonila na gostovanju pri Rayu Vallecanu. Prednost ostaja 11… »

Punter z izjemno trojko v zadnji sekundi ohladil Real

RTV Slovenija 25.04.2023
Košarkarji Partizana so na prvi četrtfinalni tekmi Evrolige po napeti končnici ugnali košarkarje madridskega Reala s 87:89. Junak črno-belih je Kevin Punter, ki je dosegel 26 točk, tudi odločilno trojko 0,4 sekunde pred koncem tekme. Partizan je… »

Visok poraz Heliosa, a ni še konec

SiolNET 25.04.2023
Košarkarji Helios Suns so na prvi tekmi kvalifikacij za nastop v elitni regionalni ligi ABA v prihodnji sezoni z 78:96 klonili na gostovanju pri Borcu iz Čačka. Domžalčani, ki so v drugoligaški konkurenci v finalu klonili proti Krki, se za mesto v… »

Helios v Čačku neuspešno začel boj za Ligo ABA

RTV Slovenija 25.04.2023
Košarkarji Heliosa so izgubili prvo tekmo kvalifikacij za napredovanje v Ligo ABA, v Čačku je bil boljši Borac s 96:78. Helios se je v kvalifikacijah za Ligo ABA znašel, potem ko je po prepričljivo osvojenem prvem mestu po rednem delu na zaključnem… »

Borac ugasnil domžalska sonca

Zurnal24 25.04.2023
Prva tekma dodatnih kvalifikacij se ni izšla po željah slovenskega kluba. Helios Suns so v Čačku izgubili prvo kvalifikacijsko košarkarsko tekmo za nastop v ligi ABA v sezoni 2023/24. Od finalnih osmoljencev nedavnega zaključnega turnirja lige ABA 2… »

Novice dneva »

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred dvema uramaše 4 povezane

Volitve v KGZS: Čas za spremembo

Spodnje Podravje pred eno uroše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem