Povezane novice

SELEKTOR DIKAIULAKOS ZA KOŠARKARSKO EP IZBRAL 15 IGRALK: Nike Barič ni na seznamu

Regional 28.04.2023
Grk Georgios Dikaiulakos, selektor slovenske ženske reprezentance, je objavil seznam petnajstih kandidatk za nastop na evropskem prvenstvu, ki se bo čez 48 dni začelo v naši državi. Med njimi po nedavnih zapletih ni Nike Barič, ekipa se bo v… »

Selektor izbral 15 igralk, brez preobrata v zadevi Barič in brez "tuje" pomoči

SiolNET 28.04.2023
Selektor ženske košarkarske reprezentance Georgios Dikaioulakos je izbral 15 igralk, ki bodo kandidirale za nastop na domačem evropskem prvenstvu. Preobrata v zadevi Nika Barič ni bilo, najboljše slovenske košarkarice zadnjega desetletja tako ni na… »

Selektor Dikeulakos objavil seznam 15 reprezentantk

RTV Slovenija 28.04.2023
Slovenske košarkarice bodo prihajajočo sredo v Ljubljani začele misijo EuroBasket 2023. Selektor Dzordzis Dikeulakos je objavil seznam reprezentantk. Strokovni štab reprezentance na čelu s selektorjem Dzordzis Dikeulakos je na seznam reprezentančnih… »

Objavljen seznam za domače EP, na njem ni Nike Barić

Zurnal24 28.04.2023
Georgios Dikaiulakos objavil kandidatke za košarkarsko EP. Grk Georgios Dikaiulakos, selektor slovenske ženske reprezentance, je objavil seznam petnajstih kandidatk za nastop na evropskem prvenstvu, ki se bo čez 48 dni začelo v Sloveniji. Med njimi po… »

Selektor se ni premislil, Nike Barič ni na seznamu

Delo 28.04.2023
Georgios Dikaiulakos, selektor slovenske ženske reprezentance, je objavil seznam petnajstih košarkaric za nastop na evropskem prvenstvu. Grk Georgios Dikaiulakos, selektor slovenske ženske reprezentance, je objavil seznam petnajstih kandidatk za nastop… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem