Povezane novice

Osem točk Perezu, Russell razjezil Verstappna

SiolNET 29.04.2023
Zmagovalec prve šprinterske dirke v letošnji sezoni formule 1 je Sergio Perez (Red Bull). Drugi je bil Charles Leclerc (Ferrari), ki je bil na prvem štartnem mestu. Vodilni v skupnem seštevku prvenstva Max Verstappen (Red Bull) je končal na tretjem… »

Binder dobil šprint v Jerezu, zaznamovalo ga je množično trčenje

SiolNET 29.04.2023
Južnoafričan Brad Binder (KTM) je zmagovalec šprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP v španskem Jerezu. Drugi je bil svetovni prvak Italijan Francesco Bagnaia (Ducati). Sportal Marquez bo zaradi prevelikega tveganja… »

Rdeča zastava ob množičnem padcu, kasneje slavil Južnoafričan

Zurnal24 29.04.2023
Binder dobil sprintersko dirko v Jerezu, Bezzecchi še ostaja v vodstvu SP. Južnoafričan Brad Binder (KTM) je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP v španskem Jerezu. Drugi je bil svetovni prvak Italijan… »

Perez do zmage, Verstappen tretji

Zurnal24 29.04.2023
Perez zmagovalec sprinterske dirke v Bakuju. Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec prve letošnje sprinterske dirke formule 1. Na preizkušnji v Bakuju je premagal Monačana Charlesa Leclerca (Ferrari) in moštvenega sotekmovalca, Nizozemca Maxa… »

Južnoafričan je bil predaleč za zadnji napad svetovnega prvaka

Delo 29.04.2023
Brad Binder je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP. Drugi je bil svetovni prvak Francesco Bagnaia. Južnoafričan Brad Binder (KTM) je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu… »

Mehičan je v Bakuju prekrižal načrte najhitrejšemu Monačanu

Delo 29.04.2023
Sergio Perez je v Bakuju veliko nagrado Azerbejdžana v formuli 1 odprl z zmago v sprinterski tekmi in premagal Charlesa Leclerca ter Maxa Verstappna. Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec prve letošnje sprinterske dirke formule 1. Na… »

Perez zmagovalec prve letošnje sprinterske dirke

RTV Slovenija 29.04.2023
Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec prve letošnje sprinterske dirke formule 1. Na preizkušnji v Bakuju je premagal Monačana Charlesa Leclerca (Ferrari) in moštvenega sotekmovalca, Nizozemca Maxa Verstappna. Leclerc je bil najboljši v… »

Perez zmagovalec sprinterske dirke v Bakuju

Dnevnik 29.04.2023
Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec prve letošnje sprinterske dirke formule 1. Na preizkušnji v Bakuju je premagal Monačana Charlesa Leclerca (Ferrari) in moštvenega sotekmovalca, Nizozemca Maxa Verstappna. Leclerc je bil najboljši v… »

Binder dobil sprintersko dirko v Jerezu, Bezzecchi še ostaja v vodstvu SP

Dnevnik 29.04.2023
Južnoafričan Brad Binder (KTM) je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP v španskem Jerezu. Drugi je bil svetovni prvak Italijan Francesco Bagnaia (Ducati). Sprintersko preizkušnjo, sobotno novost v elitnem… »

Kljub trčenju Leclerc tudi na šprintu na prvem štartnem mestu

SiolNET 29.04.2023
Ne samo na nedeljski glavni dirki, Charles Leclerc (Ferrari) bo tudi na sobotni šprinterski dirki v Azerbajdžanu štartal s prvega mesta. Pa čeprav je v zadnjem hitrem krogu trčil v zid in razbil prednje krilce. Ob njem bo ob 15.30 v prvi štartni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem