Povezane novice

Real v vročem Beogradu izsilil peto tekmo, tudi Fenerbahče se še ne poslavlja

SiolNET 04.05.2023
V košarkarski evroligi si je nastop na zaključnem turnirju za zdaj priigrala le Barcelona. Partizan je zapravil še drugo zaključno žogo na domačem parketu. Na čustveni tekmi, odigrani le dan po strelskem pohodu 13-letnika na eni izmed srbskih… »

Real dobil bitko čustev in izsilil peto tekmo doma

Delo 04.05.2023
Po dveh zmagah v Madridu so košarkarji Partizana še drugič klonili v Beogradu, kjer je bilo vse v znamenju tragedije na šoli. Po četrtkovih dveh četrtfinalnih tekmah košarkarske evrolige še ni novih udeležencev zaključnega turnirja. Na dvoboju… »

Real na čustveni tekmi v Beogradu izenačil serijo

RTV Slovenija 04.05.2023
Real Madrid je četrtfinalno serijo Evrolige proti Partizanu izenačil na 2:2 in o udeležencu turnirja Final four bo odločala peta tekma v Madridu. Na četrti tekmi je Real v Beogradu zmagal z 78:85, spet je bil odličen center Walter Tavares s 15… »

Zelo čustveno na tekmi v Beogradu, cvetje na parketu

Zurnal24 04.05.2023
Kljub tragediji so košarkarji stopili na parket. Čeprav so nekateri zahtevali, da se zaradi tragedije, ki se je zgodila na osnovni šoli Vladislava Ribnikarja v Beogradu, ko je 13-letnik ubil osem učencev in varnostnika, odpove četrta evroligaška… »

Mama deklice s seznama žrtev: Bil je v moji hiši, prenehajte lagati

SiolNET 04.05.2023
Pretresena mama deklice, ki se je znašla na seznamu žrtev 13-letnega Koste K., ta je v včerajšnjem strelskem napadu ubil varnostnika in osem otrok, je ena izmed številnih, ki so se danes zbrali pred OŠ Vladislav Ribnikar v Beogradu. V množici ljudi… »

Nekdanja dijakinja z nožem napadla 15-letnika in učiteljico

Necenzurirano 04.05.2023
Po šokantni sredini epizodi so danes incidente zabeležili tudi na drugih beograjskih šolah. Na gimnaziji 'Ruder Bošković' v Beogradu je 15-letnica s kuhinjskim nožem napadla 15-letnega dijaka. Ker je vmes skočila učiteljica, je z nožem zamahnila… »

Po streljanju v Beogradu na več šolah v regiji grožnje učencev z napadi

RTV Slovenija 04.05.2023
Po srednem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu iz več šol v regiji poročajo o grožnjah učencev z napadi. Med njimi je nekdanji dijak v Bihaću v BiH-u, ki je zagrozil, da bo ponovil pokol iz Beograda. Nekdanji dijak ekonomske šole v Bihaću… »

Kriki mame deklice, ki se je družila z beograjskim strelcem

Zurnal24 04.05.2023
Po včerajšnjem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu polaganje cvetja pred šolo. Pred osnovno šolo Vladislav Ribnikar v središču Beograda, kjer je 13-letni učenec s pištolo včeraj ubil osem učencev in varnostnika, Beograjčani še naprej… »

Nov napad v Beogradu: nekdanja dijakinja z nožem napadla učenca in učiteljico

SiolNET 04.05.2023
Potem ko je v sredo Srbijo pretresla tragedija, v kateri je življenje izgubilo devet ljudi, iz Beograda poročajo o novem napadu. Nekdanja dijakinja je z nožem napadla 15-letnega učenca in učiteljico, poroča Index.hr. Incident se je zgodil v elitni… »

Po streljanju v Beogradu na več šolah v regiji grožnje z napadi

Primorske 04.05.2023
Po sredinem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu, kjer je 13-letni učenec ubil devet ljudi, sedem pa jih je ranil, danes iz več šol v regiji poročajo o grožnjah učencev z napadi. Med njimi je nekdanji dijak ekonomske šole v Bihaću na… »

GROZLJIVO, KAJ SE DOGAJA: Na več šolah učenci grozili z napadi, zgledujejo se po 13-letnem napadalcu

Regional 04.05.2023
Po sredinem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu, kjer je 13-letni učenec ubil devet ljudi, sedem pa jih je ranil, danes iz več šol v regiji poročajo o grožnjah učencev z napadi. Med njimi je nekdanji dijak ekonomske šole v Bihaću na… »

Nov napad v Beogradu; tokrat je napadlo dekle

Zurnal24 04.05.2023
Beograd se po včerajšnjem strelskem pohodu dijaka sooča s težkimi trenutki. V zasebni gimnaziji Ruđer Bošković v Beogradu je danes nekdanja učenka z nožem napadla 15-letnega učenca in profesorico, ki mu je stopila v bran. K sreči oba napadena… »

ŠE EN NAPAD V BEOGRAJSKI ŠOLI: 15-letnica z nožem napadla sovrstnika in učiteljico

Regional 04.05.2023
Po včerajšnji tragediji, v kateri je življenje izgubilo devet ljudi, je Beograd šokiral še en napad v šoli. Nekdanja 15-letna dijakinja je na beograjski Gimnaziji Ruđerja Boškovića z nožem napadla 15-letnega učenca in profesorico, ki jo je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem