Povezane novice

Protest zoper šikaniranje Saša Hribarja in napoved tožbe

Delo 04.05.2023
»Gre za ponavljajoč vzorec šikaniranja in javnega obračunavanja s sodelavkami in sodelavci RTV Slovenija,« opozarjajo zaposleni na RTV Slovenija. Voditelj na Radiu Slovenija Sašo Hribar je za Večer in STA napovedal, da bo zaradi očitkov o… »

Sašo Hribar bo vložil tožbo tudi zoper Lojzeta Peterleta

Zurnal24 04.05.2023
Radijski voditelj izpostavlja, da ne more ostati ravnodušen. Voditelj na Radiu Slovenija Sašo Hribar je napovedal, da bo zaradi očitkov o dezerterstvu prihodnji teden vložil tožbi zoper predsednika Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve… »

Sašo Hribar bo tožil predsednika VSO-ja Peterleta in Zadergala z RTV Slovenija

RTV Slovenija 04.05.2023
Voditelj na Radiu Slovenija Sašo Hribar je napovedal, da bo zaradi očitkov o dezerterstvu prihodnji teden vložil tožbi zoper predsednika Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Lojzeta Peterleta in Draga Zadergala z RTV Slovenija. "Tole ni… »

"Ta uslužbenec RTV Slovenija naj se opraviči Sašu Hribarju in odstopi"

SiolNET 04.05.2023
"Protestiramo zaradi javnega zapisa v. d. strokovnega direktorja RTV za področje prava Draga Zadergala o našem dolgoletnem sodelavcu Sašu Hribarju, radijskem voditelju, članu programskega sveta in sveta delavcev RTV Slovenija," so v protestnem pismu… »

Sašo Hribar bo zaradi očitkov o dezerterstvu vložil tožbe

Primorske 04.05.2023
Voditelj na Radiu Slovenija Sašo Hribar je napovedal, da bo zaradi očitkov o dezerterstvu prihodnji teden vložil tožbi zoper predsednika Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Lojzeta Peterleta in Draga Zadergala z RTVS. Medtem denimo svet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem