Povezane novice

Široka paleta idej in več projektov

SiolNET 08.05.2023
Kar so si želeli pri Bahrain Victorious, to so dobili: zmago Jonathana Milna na začetku Gira. Športni direktor ekipe Gorazd Štangelj, s katerim smo se na Sportalu pogovarjali na štartu Dirke po Italiji, je dal vedeti, da bi jih zgodnji uspeh sprostil… »

Matthews s prestavo več, Evenepoel s sekundo manj

RTV Slovenija 08.05.2023
Tretja etapa Dirke po Italiji (216 km) se je v Melfiju končala s sprintom glavnine. Najmočnejši je bil Avstralec Michael Matthews, kar je njegova prva zmaga v sezoni. Primož Roglič je končal v deseterici, skupno je že med prvimi tremi. Rožnata… »

Matthewsu tretja etapa, Evenepoel še s sekundo večjo prednostjo pred Rogličem

Dnevnik 08.05.2023
Avstralec Michael Matthews je zmagovalec tretje, 213 kilometrov dolge etape kolesarske dirke po Italiji od Vasta do Melfija. Kolesar ekipe Jayco AlUla je imel največ moči v sprintu večje skupine, ki je nastala po dveh vzponih v zadnjem delu etape. V… »

Olajšanje v panju: Primož je ciljno črto prečkal v enem kosu

SiolNET 08.05.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je v tretji etapi Dirke po Italiji zasedel sedmo mesto in se v skupnem seštevku prebil na tretje, v njegovi ekipi Jumbo-Visma, ki jim zaradi rumeno-črnih dresov ljubkovalno pravijo kar čebele, pa so si… »

Avstralec do etapne zmage, Evenepoel Rogliču v sprintu odvzel še sekundo

SiolNET 08.05.2023
Zmagovalec tretje etape 106. Dirke po Italiji je Avstralec Michael Matthews (Jayco AlUla), v rožnati majici vodilnega ostaja Belgijec Remco Evenepoel (Soudal - QuickStep), ki pa je deset kilometrov pred ciljem današnje 216 kilometrov dolge etape dobil… »

Roglič Evenepoela vleče iz zavetrja in območja udobja

Delo 08.05.2023
Favorita Gira sta morala biti na preži že v 3. etapi, jutri je na vrsti prva gorska bitka. V nadaljevanju preberite: Michael Matthews (Jayco Alula) je bil junak 3. etape Gira, ki je postregla z bolj zanimivim dirkanjem, kot ga je ponujala na papirju. Na… »

Remco in Roglič neposredno obračunala v boju za sekunde

Zurnal24 08.05.2023
Matthewsu zmaga v sprintu precej okrnjene glavnine, nosilec rožnate majice Evenepoel proti Rogliču pridobil dodatno sekundo. Avstralec Michael Matthews (Jayco-AlUla) je zmagovalec tretje etape dirke po Italiji. V sprintu rahlo navkreber je na ulicah… »

Remco besen, s prstom kazal na krivca za grozljiv padec: "S komolcem je ..."

Zurnal24 08.05.2023
Remco Evenepoel je obtožil avstralskega sprinterja Kadena Grovesa, da je zakrivil hud množičen padec na drugi etapi dirke po Italiji. Avstralec, katerega je podprla tudi njegova ekipe Alpecin-Deceuninck, je mnenja, da ni storil ničesar narobe… »

Matthews glavni igralec današnje srhljivke na Giru, Roglič sedmi

Delo 08.05.2023
Primož Roglič je bil danes v izvrstni dnevni formi. V dežju in na zelo spolzki cesti se je v zaključku celo potegoval za etapno zmago. Tretja etapa je potekala v znamenju dveh ubežnikov iz iste ekipe, dežja, spolzkih cest in tehnično zelo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem