Povezane novice

Američani v zadnji tretjini strli branilce naslova, Kanadčani razbili Latvijce

RTV Slovenija 12.05.2023
Uvodni dan svetovnega prvenstva elitne divizije so navijači v Tampereju doživeli hladno prho. Hokejisti ZDA so s tremi zadetki v zadnji tretjini ugnali Finsko s 4:1. Češka je na sosedskem derbiju premagala Slovaško s 3:2. Na tekmi med Finsko in ZDA… »

Za uvod visoki zmagi Kanade in ZDA, Slovenci na led jutri

Delo 12.05.2023
Svetovno prvenstvo v hokeju v Tampereju in Rigi se je začelo z zanimivimi derbiji. ZDA so premagale Finsko, Češka pa v sosedskem derbiju Slovaško. Hokejsko svetovno prvenstvo elitne divizije je tokrat precej bolj pod drobnogledom slovenske javnosti… »

Kanadčani prerešetali mrežo Latvije, Američani ugnali prvake

SiolNET 12.05.2023
V Rigi in v Tampereju se je začelo 86. svetovno prvenstvo v hokeju, na katerem sodeluje 16 reprezentanc, tudi slovenska, ki bo prvič na delu v soboto ob 11.20, ko ji bo nasproti stala Švica. Že uvod v prvenstvo je ponudil poslastici. Finci, ki branijo… »

Matica Podlipnika je zamenjal Nejc Stojan

Delo 12.05.2023
Zaradi zlomljenega rebra je prišlo do prve menjave v slovenski hokejski reprezentanci, ki jo jutri na svetovnem prvenstvu v Rigi čaka prva tekma proti Švici. Slovenska hokejska reprezentanca, ki jo v soboto čaka prva tekma na svetovnem prvenstvu… »

Stojan v postavi risov zamenjal Podlipnika

RTV Slovenija 12.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca, ki jo v soboto čaka prva tekma na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Rigi proti Švici, je tik pred zdajci doživela spremembo v igralskem kadru. Poškodovanega branilca Matica Podlipnika je zamenjal Nejc Stojan. Matic… »

Začenja se spektakel, o gostiteljstvu katerega so sanjali tudi Slovenci

SiolNET 12.05.2023
V latvijski Rigi in finskem Tampereju se začenja 86. svetovno hokejsko prvenstvo elitne divizije, na katerem bo po šestih letih sodelovala tudi slovenska reprezentanca, ki bo poskušala tretjič v zgodovini obstati med elito. Naslov svetovnih prvakov… »

Poškodovani Matic Podlipnik na SP ne bo igral, v Rigo prišel Nejc Stojan

SiolNET 12.05.2023
Slovenski branilec Matic Podlipnik ima zlomljeno rebro, tako da na svetovnem prvenstvu, ki ga bodo Slovenci odprli v soboto ob 11.20 proti Švici, ne bo igral, so potrdili pri Hokejski zvezi Slovenije. Na prizorišče prvenstva je v Rigo v četrtek že… »

Pred risi je (pre)velik zalogaj

Primorske 12.05.2023
Danes se v Tampereju na Finskem, ki brani naslov, začenja svetovno prvenstvo v hokeju elitne divizije. Slovenija bo prebila led jutri, ko jo v latvijski prestolnici Rigi čaka uvodna tekma s Švico. Po nedeljskem dvoboju s Kanadčani pa bitke za obstanek… »

Nik Zupančič, nekdanji slovenski reprezentant in selektor: Ključne bodo Norveška, Kazahstan in Latvija

Dnevnik 12.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca si je z lanskim prvim mestom na SP divizije I v Ljubljani priigrala pravico do nastopa v letošnji elitni diviziji v Tampereju in Rigi. Zanjo bo to deseti nastop med najboljšimi na svetu, pri prvem pa je sodeloval tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem