Povezane novice

Bojevniki priznavajo: Letos nismo bili šampionska ekipa

RTV Slovenija 13.05.2023
Los Angeles Lakersi so s košarkarskega prestola vrgli Golden State. "Boljša ekipa je zmagala," je priznal trener branilcev naslova Steve Kerr, ki pa verjame, da imajo nosilci njegove vrste še vedno šampionski potencial. Jezerniki so s 4:2 dobili… »

Miami še naprej opozarja na sramotno napako Dallasa, slovo prvakov

Zurnal24 13.05.2023
Prvaki končali nastope v NBA, v konferenčni finale še Miami in LA Lakers. Prvaki severnoameriške košarkarske lige NBA Golden State Warriors so obstali v 2. krogu končnice zahoda, potem ko so jih po šestih tekmah s 4:2 v zmagah izločili Los Angeles… »

Panterji v finale vzhoda, vitezi povedli v zmagah

Dnevnik 13.05.2023
Hokejisti Florida Panthers so na peti tekmi končnice vzhoda po podaljšku v Kanadi s 3:2 premagali domače Toronto Maple Leafs in se v boju na štiri zmage s 4:1 uvrstili v finale vzhodne konference. Na zahodu so v izenačenem dvoboju med Vegas Golden… »

Panterji še naprej navdušujejo, zlati vitezi do prve zaključne žoge

Zurnal24 13.05.2023
Panterji v finale vzhoda, zlati vitezi povedli v zmagah. Hokejisti Florida Panthers so na peti tekmi končnice vzhoda po podaljšku v Kanadi s 3:2 premagali domače Toronto Maple Leafs in se v boju na štiri zmage s 4:1 uvrstili v finale vzhodne… »

Jezerniki po treh letih spet v konferenčnem finalu, izjemen podvig Miamija

Delo 13.05.2023
Košarkarji moštva Los Angeles Lakers so izločili branilce lovorike Golden State Warriors. Košarkarji kluba Golden State Warriors, ki so branili lovoriko v ligi NBA, so obstali v drugem krogu končnice zahodne konference, potem ko so jih s 4:2 v zmagah… »

Prvaki končali nastope v NBA, naprej Miami in LA Lakers

Dnevnik 13.05.2023
Prvaki severnoameriške košarkarske lige NBA Golden State Warriors so obstali v 2. krogu končnice zahoda, potem ko so jih po šestih tekmah s 4:2 v zmagah izločili Los Angeles Lakers. Slednji so šesto tekmo v domači dvorani dobili s 122:106. V… »

Lakersi na krilih izjemnega Jamesa izločili branilce naslova Bojevnike

RTV Slovenija 13.05.2023
LeBron James je najboljšo predstavo prihranil za odločilno tekmo. S 30 točkami, 9 skoki in 9 podajami je zrežiral zmago LA Lakersov nad Golden Statom s 122:101. Jezerniki so izločili branilce naslova s 4:2 in se bodo v finalu Zahoda srečali z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem