Povezane novice

City po polomu Arsenala drvi proti novemu naslovu

RTV Slovenija 14.05.2023
Nogometaši Manchester Cityja so tik pred ubranitvijo naslova v Premier ligi. V 36. krogu Everton na Goodison Parku ni imel možnosti proti varovancem Pepa Guardiole (0:3). Arsenal je na večerni tekmi izgubil proti Brightonu z 0:3. City ima zdaj na vrhu… »

Manchester City se bliža angleškemu naslovu tudi s pomočjo Arsenala

Delo 14.05.2023
Aduti trenerja Pepa Guardiole imajo zdaj na vrhu prvenstvene lestvice štiri točke prednosti s tekmo manj. Nogometaši Manchester Cityja so v 36. kolu angleškega prvenstva v gosteh premagali Everton s 3:0 in naredili velik korak proti novemu državnemu… »

Galebi strli topničarje, City pred naslovom

Zurnal24 14.05.2023
V nedeljo so bile odigrane tri tekme v Premier League. Igrala sta oba pretenedenta za naslov - Manchester City in Arsenal. Nogometaši Manchester Cityja so v 36. kolu angleškega prvenstva v gosteh premagali Everton (0:3) in naredili velik korak proti… »

Šeško popeljal Salzburg na prag desetega zaporednega naslova

RTV Slovenija 14.05.2023
Benjamin Šeško je v predzadnjem krogu avstrijskega prvenstva z zadetkom v 65. minuti zagotovil zmago Salzburgu v Linzu (0:1), kar pomeni, da ima ta pred medsebojnim obračunom prihodnjo nedeljo še naprej tri točke prednosti pred Sturmom. Nogometaši… »

S 15. golom Šeška Salzburg vse bliže lovoriki

SiolNET 14.05.2023
Slovenski reprezentant Benjamin Šeško je na tekmi 29. kroga avstrijske bundeslige zadel za zmago Salzburga nad Laskom z 1:0. Tako so ohranili tri točke prednosti pred Sturmom, s katerim igrajo naslednji konec tedna. Do konca lige so še trije krogi. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem