Povezane novice

Fanatičen prvi polčas Cityja za finale z Interjem, najhujši poraz Reala

SiolNET 16.05.2023
Drugi finalist lige prvakov je Manchester City, ki je doma na povratni tekmi Real Madrid nadigral s 4:0. To je najvišji poraz kraljevega kluba v ligi prvakov. Nogometaši Interja iz Milana, pri katerih je Samir Handanović sedel na klopi, so si finale… »

Lautaro junak Interja, Handanović v finalu

Delo 16.05.2023
Črno-modri so potrdili premoč nad mestnim tekmecem Milanom, Lautaro Martinez odločil tekmo. Za drugo vstopnico v Islanbulu Manchester City in Real Madrid. Nogometaši milanskega Interja so prvi finalisti te sezone lige prvakov. Na povratni polfinalni… »

"Bik" Martinez potrdil preboj Interja v finale na račun Milana

RTV Slovenija 16.05.2023
Mestni, a hkrati evropski derbi v prestolnici Lombardije se je tudi na drugi polfinalni tekmi razpletel s slavjem Interja, ki je s skupnih 3:0 odpravil Milan in se po 13 letih znova uvrstil v veliki finale nogometne Lige prvakov. Inter, tudi s Slovencem… »

Inter prvi finalist lige prvakov

Dnevnik 16.05.2023
Nogometaši milanskega Interja so prvi finalisti te sezone lige prvakov. Na povratni polfinalni tekmi so modro-črni premagali mestnega tekmeca Milan z 1:0 (0:0). Prvo tekmo je Inter dobil z 2:0. Inter, pri katerem kapetan in vratar Samir Handanović… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem