Povezane novice

Veliko slavje Olimpije, Domžale pa zadnji potnik v Evropo

SiolNET 19.05.2023
V zadnjem krogu 1. SNL je prvak Olimpija pred domačimi navijači z 0:2 (0:1) morala priznati premoč Celju, ki je s tem potrdil drugo mesto na prvenstveni lestvici. Ljubljanska ekipa, ki jo je še zadnjič vodil Albert Riera, je kljub porazu po koncu… »

Tabor v drugo ligo, Rogaška v prvo, v kvalifikacijah Gorica z Aluminijem

RTV Slovenija 19.05.2023
Gorica si je v zadnjem krogu državnega prvenstva po zmagi nad Taborom z 1:0 začasno rešila kožo, medtem ko se Kraševci selijo v 2. ligo, ki je že dala prvaka sezone 2022/23. To je Rogaška, ki bo tako po 30 letih spet igrala v Prvi ligi. Edini… »

Negotova usoda zvezdnika Olimpije, ki bo vedno hvaležen Rieri

SiolNET 19.05.2023
V taboru Olimpije se po koncu sezone obetajo spremembe. Albert Riera bo zapustil položaj trenerja. Mario Kvesić, eden najboljših nogometašev 1. SNL, ga bo zelo pogrešal. Zahvaljuje se mu za vse, kar je storil, v pogovoru za Sportal pa je razkril… »

Goričani v dodatne kvalifikacije, Sežanci med drugoligaše

Delo 19.05.2023
Nogometaši Gorice so v uvodnem dvoboju zadnjega kola Prve lige Telemach premagali Tabor. Nogometaši Gorice so v uvodnem dvoboju zadnjega, 36. kola Prve lige Telemach doma premagali Tabor iz Sežane z 1:0 (1:0). S tem so osvojili končno deveto mesto in… »

Po 30 letih so nazaj! Rogaška je novi prvoligaš.

SiolNET 19.05.2023
"Prva liga! Prva liga! Prva liga!" je odmevalo na stadionu v Krškem, a skandirali so gostujoči navijači Rogaške, ki je v zadnjem krogu druge slovenske nogometne lige Krčane, ki se selijo v tretjo ligo, premagala z 2:0 in potrdila naslov prvaka in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem