Povezane novice

Po Cedeviti Olimpiji brez poraza v finale tudi Helios Suns

SiolNET 21.05.2023
Prvi finalist državnega košarkarskega prvenstva oziroma lige Nova KBM je Cedevita Olimpija, ki je v nedeljo tudi na drugi polfinalni tekmi proti Šenčurju GGD upravičila vlogo favorita, zmagala je z 91:70. Z 2:0 v zmagah so se v finale uvrstili tudi… »

Cedevita Olimpija z zanesljivim dvokorakom v finale

RTV Slovenija 21.05.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so se zanesljivo uvrstili v finale lige Nova KBM, kjer bodo lovili svoj 20. naslov prvaka. Na drugi polfinalni tekmi so v Tivoliju z 91:70 ugnali Šenčur. Branilci naslova so upravičili vlogo favorita proti gorenjski… »

Španci pretrd oreh za Slovence, ki so končali z desetimi

RTV Slovenija 21.05.2023
Po uvodni zmagi nad Srbijo (4:2) je mlada slovenska nogometna reprezentanca na EP-ju do 17 let izgubila drugo tekmo. Španija je bila boljša s 3:1, tolažilni gol za Slovenijo je dosegel Luka Topalović, potem ko je bil Rene Hrvatin že izključen. Po… »

Komaj še ujeli končnico, zdaj že pred vrati finala

Zurnal24 21.05.2023
Florida še drugič v gosteh boljša od Caroline. Hokejisti Florida Panthers, ki so se kot še zadnja ekipa vzhoda sploh uvrstili v končnico, so tudi na drugi gostujoči tekmi konferenčnega finala vzhodne konference premagali Carolino Hurricanes in… »

LeBron razbil sodnikovo ustnico: "Na to si čakal zadnjih 25 let!"

Zurnal24 21.05.2023
LeBron James je na tretji tekmi med Los Angeles Lakers in Denver Nuggets po nesreči presekal ustnico glavnemu sodniku Scottu Fosterju, ki pa je vse skupaj sprejel s šalo. Košarkarji NBA ekipe Denver Nuggets so tudi na gostovanju v Los Angelesu… »

Florida še drugič v gosteh boljša do Caroline

Dnevnik 21.05.2023
Hokejisti Florida Panthers so tudi na drugi gostujoči tekmi konferenčnega finala vzhodne konference premagali Carolino Hurricanes in vodijo z 2:0 v zmagah v seriji na štiri zmage. Sinoči so spet slavili po podaljšku, tokrat z 2:1. Za drugo zmago… »

Vlatko Čančar le še zmago oddaljen od finala lige NBA

Zurnal24 21.05.2023
Čančarjev Denver le še zmaga deli od finala NBA. Košarkarji Denver Nuggets so v tretji tekmi konferenčnega finala zahodne konference na gostovanju prepričljivo premagali Los Angeles Lakers s 119:108. Denver zdaj vodi že s 3:0 v seriji na štiri… »

Matthew Tkachuk se je izbrusil v moža odločitve

Delo 21.05.2023
Za drugo zmago Floride v finalu vzhodne konference v NHL je junak prve tekme dosegel gol po minuti in 51 sekundah podaljška. Hokejisti Floride so tudi na drugi gostujoči tekmi konferenčnega finala vzhodne konference premagali Carolino in vodijo z 2:0 v… »

Denver v zadnji četrtini utišal navijače in je korak pred velikim finalom

RTV Slovenija 21.05.2023
Košarkarji Denverja so dobili tudi tretjo tekmo finala Zahodne konference, v crypto.com Areni so premagali Los Angeles Lakerse s 119:108 in so tako le še eno zmago oddaljeni od svoje sploh prve uvrstitve v veliki finale. Nikola Jokić je odigral (za… »

Za zmago zadel že v prvem in ne šele v četrtem podaljšku

SiolNET 21.05.2023
Florida Panthers, ki so imeli v rednem delu sezone deset zmag manj od Caroline Hurricanesov, so dobili še drugo tekmo finala vzhodne konference lige NHL. Tokrat z 2:1, potem ko je v drugi minuti podaljška zadel Matthew Tkachuk. Sportal Bil je za golom… »

Deja vu: Tkachuk tudi drugo tekmo odločil v podaljšku

RTV Slovenija 21.05.2023
Hokejisti Floride so v finalu Vzhodne konference Lige NHL v gosteh še drugič v podaljšku premagali Carolino in zdaj v seriji vodijo že z 2:0. Tudi tokrat je odločilni gol v dodatku zabil Matthew Tkachuk. Edina razlika je bila v tem, da tokrat ni bilo… »

Čančarjev Denver le še zmago oddaljen od finala NBA

Dnevnik 21.05.2023
Po dveh zaporednih zmagah na domačem parketu je Denver z Los Angelesom dokaj prepričljivo opravil tudi na prvi gostujoči preizkušnji v Crypto.com Areni. Za prvopostavljene nosilce zahodne konference je tokrat blestel Jamal Murray s 37 točkami. Te so… »

Jamal Murray začel, Nikola Jokić končal Denverjev šov v Los Angelesu

Delo 21.05.2023
Košarkarji Denverja so v finalu zahodne konference lige NBA slavili tudi v tretji tekmi in prvi v Los Angelesu ter jih do velikega finale loči le še zmaga. Košarkarji Denverja so v tretji tekmi konferenčnega finala zahodne konference na gostovanju… »

LeBron pred misijo nemogoče, Čančar z eno nogo v finalu #video

SiolNET 21.05.2023
Denver Nuggets z Vlatkom Čančarjem so samo še zmago oddaljeni od velikega finala lige NBA. Dobili so tudi tretjo tekmo konferenčnega finala Zahoda. Los Angeles Lakerse so tokrat premagali s 119:108, Jamal Murray pa je bil s 37 točkami prvi strelec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem