Povezane novice

Švicarski in ameriški marš se nadaljuje, Slovenci se poslavljajo od elite

SiolNET 21.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na šesti tekmi svetovnega prvenstva v Rigi izgubila z 0:1 proti Slovaški in še pred zadnjo tekmo, ki jo bo odigrala v ponedeljek ob 19.20 proti Kazahstanu, ostala brez možnosti za obstanek med elito. Slovenci, ki… »

Slovenija že pred zadnjim krogom maha v slovo

Dnevnik 21.05.2023
Slovenski hokejisti so na šesti tekmi elitne divizije v skupini B še šestič ostali praznih rok. Tokrat je bila z 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) boljša Slovaška. S tem porazom so se izbranci selektorja Matjaža Kopitarja že pred jutrišnjo tekmo s Kazahstanom… »

"Včasih daš vse, dobiš pa nič. Na tem prvenstvu je bilo to za nas kar pravilo."

SiolNET 21.05.2023
"Šest tekem smo igrali na stotih odstotkih, od prvega do zadnjega dajali svoj maksimum, na koncu pa na žalost nimamo nič pokazati. Morda je slovenska javnost razočarana, a jaz sem na svoje soigralce zelo ponosen. Res boli, ko pogledaš na lestvico in… »

Kopitar ob slovesu od elite: Včasih veliko vložiš, pa ne dobiš ničesar

Delo 21.05.2023
Slovenski hokejisti ostali praznih rok tudi proti Slovakom in že pred zadnjo tekmo, v ponedeljek proti Kazahstanu, izpadli nazaj v drugi kakovostni razred. V nadaljevanju preberite: Slovenska hokejska reprezentanca se, žal, poslavlja od svetovne elite… »

Panik poskrbel za paniko in nov poraz Slovencev

Delo 21.05.2023
Slovenski hokejisti so morali na svetovnem prvenstvu v Rigi priznati premoč Slovakom. Tako je že jasno, da se poslavljajo od elitne skupine. Slovenska hokejska reprezentanca se je v svoji predzadnji tekmi na svetovnem prvenstvu v Rigi pomerila z izbrano… »

Kopitar: Včasih daš vse, dobiš pa nič

RTV Slovenija 21.05.2023
"Borili smo se vsako tekmo. Res boli, ko na koncu pogledaš in smo brez točke," je po porazu s Slovaško na SP-ju elitne divizije v hokeju na ledu povedal Žiga Pavlin. Slovenija še čaka na prvo zmago na letošnjem svetovnem prvenstvu elitne divizije v… »

Borbeni risi po porazu s Slovaško zapuščajo elito

RTV Slovenija 21.05.2023
Tudi na šestem obračunu svetovnega prvenstva elitne divizije so slovenski hokejisti klonili. Slovaška je zmagala z 1:0, risi pa so s tem tekmo pred koncem že ostali brez možnosti za obstanek. Če je bila v prvi tretjini Slovaška boljša, je bila… »

Slovencem vedno privoščim zmago, le v nedeljo ne

Delo 21.05.2023
Na svetovnem prvenstvu v hokeju smo se pogovarjali z Mislavom Rosandićem, slovaškim reprezentantom hrvaških korenin, današnjim tekmecem naših risov. V nadaljevanju preberite. Pred slovenskimi hokejisti je na svetovnem prvenstvu v Rigi pomembna tekma… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem