Povezane novice

Boston se je na krilih Tatuma izognil "metli"

SiolNET 23.05.2023
Košarkarji Boston Celtics so na četrti tekmi finala vzhodne konference lige NBA s 116:99 slavili na gostovanju pri Miami Heat, domači ekipi preprečili napredovanje s 4:0 v zmagah in vsaj še za eno tekmo podaljšali sezono. Prvi mož Bostona ob zmagi… »

Denver pometel z Lakersi za svoj prvi finale

RTV Slovenija 23.05.2023
Denver Nuggets bo prvič v zgodovini zaigral v velikem finalu Lige NBA! Na krilih Nikole Jokića so Zlata zrna z gladkih 4:0 v zmagah pometla z LA Lakersi. Jezerniki so na četrti tekmi dolgo vodili, a na koncu jih je izločil "Joker" z metom za 113:111… »

Denver pometel z LA Lakers in se prvič prebil v finale

Dnevnik 23.05.2023
Košarkarji Denver Nuggets so se prvič v klubski zgodovini prebili v finale lige NBA. V finalu zahodne konference so s 4:0 v zmagah pometli z LA Lakers. Čakanje je bilo dolgo. Kar 47 sezon. A naposled ga je konec. Košarkarji Denverja so se v ligi NBA… »

LeBron s svojo potezo po izpadu pretresel svet!

Zurnal24 23.05.2023
Kljub še dveletni pogodbi je LeBron James po izpadu v konferenčnem finalu lige NBA namignil, da se morda poslavlja od košarke. Košarkar NBA ekipe Los Angeles Lakers LeBron James je po izpadu v konferenčnem finalu proti Denver Nuggets, ko so zlata… »

Slovo z metlo, LeBron bo razmislil o koncu kariere

SiolNET 23.05.2023
LeBron James je zaznamoval minulih 20 let v košarkarski ligi NBA. Sezono je preteklo noč končal z neslavnim porazom 0:4 v zmagah proti Denver Nuggets. Zvezdnik Los Angeles Lakers bo razmislil, ali bo sploh nadaljeval kariero. Sportal Anthony se… »

Zgodovinski podvig Denverja v Los Angelesu #video

SiolNET 23.05.2023
Košarkarjem Denver Nuggets je uspelo! Klub, katerega član je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar, je v konferenčnem finalu ''pometel'' z zvezdniško zasedbo Los Angeles Lakers. Dobil je tudi četrto zaporedno tekmo, v Kaliforniji je zmagal s… »

#video Denver Nuggets so se prvič uvrstili v finale lige NBA

Dnevnik 23.05.2023
Znan je prvi finalist letošnje končnice severnoameriške košarkarske lige. V velikem finalu lige NBA se bodo za naslov prvaka prvič merili košarkarji Denver Nuggets, ki so s 4:0 v zmagah v finalu zahodne konference izločili nekdanje 17-kratne prvake… »

Denver Nuggets so se prvič uvrstili v finale lige NBA

Delo 23.05.2023
Denver Nuggets so s 4:0 v zmagah v finalu zahodne konference izločili nekdanje 17-kratne prvake Los Angeles Lakers. Znan je prvi finalist letošnje končnice severnoameriške košarkarske lige. V velikem finalu lige NBA se bodo za naslov prvaka prvič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem