Povezane novice

Roglič razkril razlog, zakaj ni bil 100-odstoten

Zurnal24 23.05.2023
Primož Roglič je po tretjem mestu v 16. etapi dirke po Italiji razkril, da še vedno ni stoodstoten po padcu iz prejšnjega tedna. Joao Almeida (UAE Team Emirates) je morda kar nekoliko presenetljivi junak 16. etape letošnje dirke po Italiji, prve… »

Načeti Roglič izgubljal čas: Na to res nismo računali, ampak je, kar je

SiolNET 23.05.2023
Na prvi zahtevnejši etapi v zadnjem tednu 106. Dirke po Italiji je slovenski adut Primož Roglič nekoliko presenetljivo izgubil spopad z najresnejšima tekmecema za skupno zmago, Portugalcem Joaom Almeido in Geraintom Thomasom. Kolesarski svet je… »

Sepp Kuss obdržal Primoža Rogliča v igri za zmago

Dnevnik 23.05.2023
Uvod v odločilni teden 106. kolesarske dirke po Italiji je prinesel spektakel na ciljnem vzponu na Monte Bondone. Geraint Thomas se je vrnil v rožnato majico, Joao Almeida je dobil etapo, poraženec dneva pa je bil Primož Roglič, ki pa se znova ni… »

Roglič: Še sem v igri in s tem sem zadovoljen

RTV Slovenija 23.05.2023
Je bil to le slab dan ali pravo stanje Primoža Rogliča? Odgovor bomo dobili od četrtka do sobote na dveh gorskih etapah in kronometru, ki bodo dali končnega zmagovalca Gira. V Jumbu Vismi priznavajo, da so dobili klofuto, upanje pa jim daje zadnji km… »

Roglič izgubil prvo hribovsko bitko

Primorske 23.05.2023
Uvodna etapa zadnjega tedna kolesarske dirke po Italiji je po pričakovanju premešala vrstni red na vrhu skupnega seštevka dirke po Italiji, a ne tako kot so si želeli privrženci Primoža Rogliča, ki so se v lepem številu zbrali na pobočjih… »

Pri Jumbo-Vismi niso skrivali razočaranja: "Česa takega res nismo pričakovali"

Zurnal24 23.05.2023
Pri Jumbo-Vismi niso pričakovali, da Primož Roglič na zaključnem vzponu ne bo mogel konkurirati zmagovalcu etape Joau Almeidi ter novi rožnati majici Geraintu Thomasu. Valižan Geraint Thomas (Ineos Grenadiers) je novi vodilni na kolesarski dirki po… »

Primož Roglič poražen na brutalnem klancu, Almeida zmagal, Thomas nov vodilni

SiolNET 23.05.2023
Zmagovalec 16. etape Dirke po Italiji je Portugalec Joao Almeida (UAE Emirates), nov vodilni na dirki je Britanec Geraint Thomas (Ineos Grenadiers), Primož Roglič (Jumbo-Visma) pa je danes izgubil nekaj dragocenega časa. Dirka po Italiji, 15. etapa… »

Roglič izgubil prvo bitko, a ključne šele prihajajo

RTV Slovenija 23.05.2023
Primož Roglič je v 16. etapi kolesarske Dirke po Italiji na zadnjem klancu izgubil stik z Geraintom Thomasom in Joaom Almeido in v cilj prišel s 25 sekundami zaostanka. Etapo je dobil Almeida, rožnato majico pa je znova oblekel Thomas. Po… »

Roglič tretji v etapi in tudi skupno

Zurnal24 23.05.2023
V 16. etapi dirke po Italiji so se pričakovali resni napadi v lovu na rožnato majico. Na koncu sta imela največ moči Joao Almeida in Geraint Thomas. Začel se je zadnji teden dirke po Italiji, ki bo tudi najtežji, že v 16. etapi pa naj bi se za… »

Thomas in Almeida izkoristila slab dan Rogliča

Delo 23.05.2023
Geraint Thomas je zavohal Rogličev slab dan in napadel skupaj z Almeido. V cilj sta prišla 25 sekund pred Rogličem. Če je bil tole slab dan Primoža Rogliča, potem je bil še ob pravem času, kajti pred kolesarji so še tri izjemno težke gorske… »

Pred Rogličem ena ključnih etap dirke, takšen pekel ga čaka danes

Zurnal24 23.05.2023
Pred kolesarji je v torek na sporedu gorska etapa, ko pričakujemo prvi pravi obračun najboljših kolesarjev dirke. Kolesarsko karavano na dirki po Italiji danes čaka zahtevna 203 kilometre dolga 16. etapa od Sabbio Chieseja do gorskega cilja na Monte… »

"Najboljši bodo morali dati karte na mizo in pokazati, koliko je kdo vreden"

SiolNET 23.05.2023
"Pač je, kar je. Ni pa to najboljše za kolesarstvo, zagotovo. Dirkanje ni zanimivo," je v oceni prvih dveh tednov letošnje Dirke po Italiji številnim kritikom prikimal tudi naš nekdanji kolesarski profesionalec Jure Golčer. A kot navijač… »

Valter Bonča: Roglič bo najmočnejši na Višarjah

Primorske 23.05.2023
Prihaja tako in drugače odločilni tretji teden kolesarske dirke po Italiji. Do sobotnega vrhunca na Svetih Višarjah se bodo, če odštejemo jutrišnji ravninski vložek za sprinterje, brez predaha vrstile gorske etape s ciljnimi vzponi, kjer naj bi v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem