Povezane novice

Floridski guverner DeSantis vstopil v predsedniško tekmo ZDA

SiolNET 24.05.2023
Republikanski guverner Floride Ron DeSantis je pri Zvezni komisiji za volitve (FEC) uradno prijavil, da se bo potegoval za predsednika ZDA. Vstop v predsedniško tekmo sicer namerava oznaniti nocoj na posebnem dogodku z Elonom Muskom na Twitterju… »

Ron DeSantis potrdil predsedniško kandidaturo 2024

Delo 24.05.2023
Republikanski guverner velja za glavnega tekmeca nekdanjega predsednika Donalda Trumpa za kandidata njihove stranke na splošnih volitvah. Republikanski guverner Floride, 44-letni Ron DeSantis, je potrdil, da bo prihodnje leto kandidiral za predsednika… »

Ameriške volitve 2024: Trump v vodstvu med republikanci, DeSantis bo v družbi Muska napovedal kandidaturo

Nova 24TV 24.05.2023
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je napovedal ponovno kandidaturo za predsednika ZDA. (Vir: zajem zaslona, Twitter) Najnovejša tedenska raziskava družbe Morning Consult je pokazala, da ima nekdanji predsednik Donald Trump v republikanski primarni… »

DeSantis bo na pogovoru z Muskom naznanil predsedniško kandidaturo

RTV Slovenija 24.05.2023
Guverner ameriške zvezne države Florida Ron DeSantis namerava danes na dogodku z lastnikom Twitterja Elonom Muskom uradno sporočiti, da se bo potegoval za predsedniško nominacijo republikanske stranke leta 2024. DeSantis v anketah med republikanskimi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem