Povezane novice

Roglič po peklu izrekel besede, ki jih bodo slovenski navijači radi slišali

SiolNET 26.05.2023
Nov težak dan je za kolesarji na Dirk po Italiji, slovenski šampion Primož Roglič pa je dobil nekaj dodatne motivacije pred sobotnim odločilnim kronometrom na Svete Višarje, kjer bo dočakal ogromno podporo slovenskih navijačev. Osrednjemu tekmecu… »

Tadej Pogačar je pokazal pot do zasuka

Primorske 26.05.2023
Svete Višarje bodo okronale zmagovalca Gira 2023, ki bo v nedeljo paradiral po rimskih ulicah. Gorski kronometer bo v rožnati majici vodilnega jutri začel Geraint Thomas, ki mu je Primož Roglič danes na kraljevski etapi 106. kolesarske dirke po… »

Slovenija gre po Rogličevo rožnato majico na Svete Višarje

Delo 26.05.2023
Slovenski kolesarski as bo jutri pred tisoči domačih navijačev lovil prvo zmago na dirki po Italiji. V nadaljevanju preberite: Kakšna drama na 106. Giru d'Italia! Kraljevska 19. etapa s ciljem na Tre Cime di Lavaredo, kjer se je z dnevnim uspehom… »

Primož Roglič še vedno verjame v preobrat

Dnevnik 26.05.2023
Valižan Geraint Thomas se na odločilni kronometer na Svete Višarje odpravlja s prednostjo 26 sekund pred Primožem Rogličem. Slovenski kolesar mu je na kraljevski 19. etapi 106. dirke po Italiji ukradel tri sekunde. Še tretji petek na kolesarski… »

Roglič rožnatemu Thomasu odščipnil še nekaj sekund: Jutri še enkrat na polno!

SiolNET 26.05.2023
Kolumbijec Santiago Buitrago (Bahrain - Victorious) je zmagovalec kraljevske 19. etape Dirke po Italiji, Primož Roglič (Jumbo-Visma) je bil četrti v etapi, danes petemu Geraintu Thomasu (Ineos Grenadiers) pa je v skupnem seštevku odščipnil tri… »

Roglič z jasnim sporočilom za Thomasa

Zurnal24 26.05.2023
"Zagotovo, tudi jaz verjamem v preobrat," je na vprašanje, ali še verjame v skupno zmago, na predvečer odločilne etape na dirki po Italiji odgovoril drugouvrščeni Primož Roglič. Primož Roglič je v izjavi za slovenske medije na vrhu ciljnega… »

Roglič: Kar nekaj sekund bo treba pridobiti, ampak – komaj čakam!

RTV Slovenija 26.05.2023
Bila je menjava kolesa, ne pa še menjava rožnate majice. To lahko počaka še 24 ur. Roglič je bil zadovoljen s svojo in moštveno predstavo na kraljevski etapi, a v soboto ne bo enostavno premagati Thomasa za vsaj 26 sekund. Na 19. etapi Dirke po… »

Dolomitski šov vendarle zgolj uvertura v veliki finale

RTV Slovenija 26.05.2023
Primož Roglič ni oblekel rožnate majice, a je na kraljevski etapi dokazal, da bi lahko v soboto Giro obrnil sebi v prid. Na ciljnem vzponu je prvi napadel Thomasa, ta mu je vrnil, zadnjo besedo je imel spet Slovenec, ki je vodilnemu odščipnil tri… »

Kuss razkril, zakaj je Roglič tako dolgo čakal z napadom

Zurnal24 26.05.2023
Primož Roglič je v 19. etapi dirke po Italiji znižal zaostanek za Geraintom Thomasom. A ne za veliko. Slovenski kolesar Primož Roglič je v zadnjih metrih kraljevske etape na dirki po Italiji pridobil tri sekunde v primerjavi z nosilcem rožnate… »

V soboto se obeta navijaška rogličmanija številka dve

SiolNET 26.05.2023
Vse kaže, da bodo v soboto znano romarsko središče Svete Višarje v izjemnem številu preplavili slovenski kolesarski navdušenci, ki bodo čez mejo odšli podpret Primoža Rogliča v boju za svojo prvo zmago na dirki po Italiji. Že ob napovedi, da bo… »

Zdelo se je že, da je Thomas zlomil Rogliča, nato nor preobrat

Zurnal24 26.05.2023
Primož Roglič je v izredno razburljivem zaključku 183-kilometrske kraljevske etape na dirki po Italiji odščipnil tri sekunde nosilcu rožnate majice Geraintu Thomasu. Primož Roglič ostaja v igri za skupno zmago na dirki po Italiji, potem ko je v… »

Roglič je poskusil, a Thomasa ni mogel sleči iz rožnate majice

Delo 26.05.2023
Roglič je napadel ob samem zaključku kraljevske etape, a se Thomas ni pustil, v cilju so bile med njima pičle tri sekunde. Kraljevska etapa je minila v boju med tekmeci za skupni seštevek in med ubežniki, ki so na koncu med sabo obračunali za… »

Roglič danes od Treh križev do pekla pod Lavaredom

Zurnal24 26.05.2023
Na dirki po Italiji, ki se bo končala v nedeljo, je danes na vrsti kraljevska etapa. Slovenskega kolesarskega asa Primoža Rogliča (Jumbo-Visma) na dirki po Italiji in tekmece danes čaka kraljevska 19. etapa od Longaroneja do Tre Cime di Lavareda (183… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem