Povezane novice

Hrvat tudi na Bledu na nesrečnem četrtem mestu

SiolNET 28.05.2023
Slovenski veslač Rajko Hrvat je na domačem evropskem prvenstvu na Bledu zasedel četrto mesto med lahkimi skifisti in ponovil lanski dosežek iz Münchna. V preteklosti je Izolčan na evropskih prvenstvih že dvakrat stal na zmagovalnem odru. 1 / 11 2 /… »

Ilar: Odstopanja od ciljev so bila majhna

SiolNET 28.05.2023
Slovensko veslanje je z evropskim prvenstvom na Bledu zažarelo v polni luči. Po dolgem času so imeli reprezentanti polne tribune svojih navijačev. Žal je manjkal pravi rezultatski uspeh, a selektor Jan Ilar poudarja, da so bila odstopanja od… »

Hrvat na domačem Bledu končal tik pod stopničkami

Delo 28.05.2023
Rajko Hrvat je med lahkimi skifisti na evropskem prvenstvu v veslanju na Bledu ponovil lanski dosežek iz Munchna in zasedel četrto mesto. Izkušeni slovenski reprezentant Rajko Hrvat je za Francozom Hugom Beureyjem, Italijanom Nielsom Torrejem in… »

Rajko Hrvat se je moral zadovoljiti s četrtim mestom

RTV Slovenija 28.05.2023
Zadnji dan evropskega prvenstva v veslanju na Bledu je v velikem finalu lahkih enojcev nastopil Rajko Hrvat, ki je kljub velikim pričakovanjem ostal brez medalje. Za Francozom, Italijanom in Švicarjem je zasedel četrto mesto. 36-letnik je lani osvojil… »

Rajko Hrvat na evropskem prvenstvu na Bledu četrti

Dnevnik 28.05.2023
Slovenski veslač Rajko Hrvat je na domačem evropskem prvenstvu na Bledu zasedel četrto mesto med lahkimi skifiti in ponovil lanski dosežek iz Münchna. V preteklosti je Izolčan na evropskih prvenstvih že dvakrat stal na zmagovalnem odru. Izkušeni… »

Rajko Hrvat na EP na Bledu četrti

Primorske 28.05.2023
Slovenski veslač Rajko Hrvat je na domačem evropskem prvenstvu na Bledu zasedel četrto mesto med lahkimi skifisti in ponovil lanski dosežek iz Münchna. V preteklosti je Izolan na evropskih prvenstvih že dvakrat stal na zmagovalnem odru. BLED >… »

IZOLAN ZA LAS OB MEDALJO: "V končnici me je zmanjkalo, čutim veliko razočaranje"

Regional 28.05.2023
Slovenski veslač Rajko Hrvat je na domačem evropskem prvenstvu na Bledu zasedel četrto mesto med lahkimi skifisti in ponovil lanski dosežek iz Münchna. V preteklosti je Izolan na evropskih prvenstvih že dvakrat stal na zmagovalnem odru. Izkušeni… »

NAPETO NA BLEDU: Izolan v boj za evropsko krono

Regional 28.05.2023
Na Bledu se bo danes končalo evropsko prvenstvo v veslanju. S slovenskega stališča bo najbolj napeta tekma na sporedu ob 10.51, ko se bo v lahkem skifu za odličje potegoval Izolčan Rajko Hrvat. Izolan je lani osvojil bronasto odličje na svetovnem… »

Novice dneva »

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred 20 minutamiše 1 povezana

Turčija zaradi vojne v Gazi ustavlja vso trgovino z Izraelom

RTV Slovenija pred tremi uramiše 1 povezana

Pred Tourom gigantska sprememba v Rogličevem moštvu

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani

Huda nesreča avtobusa, najmanj 20 mrtvih

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem