Povezane novice

Prerok Jimmy Butler Miami popeljal v veliki finale

Dnevnik 30.05.2023
V ligi NBA se bosta v finalu udarila Denver in Miami. Moštvo s Floride je na odločilni sedmi tekmi finala vzhodne konference s 103:84 odpihnilo Boston. Prva tekma finala bo v noči na petek v Denverju. Samozavest je v športu lahko pozitivna stvar… »

Iz pekla do raja in spet nazaj! Tega ni pričakoval nihče!

Zurnal24 30.05.2023
Miami Heat so na odločilni tekmi nadigrali Boston Celtics in se uvrstili v finale lige NBA. Košarkarji Miami Heat so na odločilni, sedmi tekmi polfinala lige NBA v gosteh pri Boston Celtics zmagali s 103:84, s čimer so se s 4:3 v zmagah uvrstili v… »

Noro, kaj je tik pred finalom lige NBA dvakratni MVP izjavil o Čančarju

Zurnal24 30.05.2023
Čeprav Vlatko Čančar trenutno ni v načrtih glavnega trenerja ekipe Denver Nuggets, pa prvi zvezdnik moštva vseeno izjemno ceni Slovenčev doprinos. Vlatko Čančar, Nikola Jokić in preostali igralci ekipe Denver Nuggets so ponoči končno dobili… »

Zlati vitezi s šestico sklatili Zvezde

Zurnal24 30.05.2023
Vegas Golden Knigts so se uvrstili v veliki finale lige NHL. Hokejska ekipa Vegas Golden Knights je na šesti tekmi končnice zahoda lige NHL s 6:0 v gosteh premagala Dallas Stars. V boju na štiri zmage je slavila s 4:2 in se bo za Stanleyjev pokal… »

#video Miami razblinil sanje o zgodovinskem podvigu Bostona

Dnevnik 30.05.2023
Košarkarji Miami Heat so na odločilni, sedmi tekmi polfinala severnoameriške lige NBA v gosteh pri Boston Celtics zmagali s 103:84, s čimer so se s 4:3 v zmagah uvrstili v veliki finale. V finalu zmagovalca vzhoda že čakajo prvaki zahodne konference… »

Neverjetne besede Američana odzvanjajo, Jokić spregovoril o Čančarju

SiolNET 30.05.2023
"Naslednje leto bomo v tej isti poziciji, a takrat bomo dokončali svoj posel," je po lanskem izpadu na sedmi tekmi finala vzhodne konference obljubil košarkar Miami Heat Jimmy Butler, ki je s soigralci z uspehom nad Bostonom povedano tudi izpolnil… »

Nič od zgodovinskega povratka, v finalu košarkarji Miamija

SiolNET 30.05.2023
Košarkarji Miami Heat so drugi finalisti košarkarske lige NBA, potem ko so na sedmi tekmi finalne serije v gosteh premagali Boston Celtics z izidom 103:84. Njihov nasprotnik v finalu bo Denver Nuggets. Liga NBA, 27. maj Miami Heat je v finalu vzhodne… »

Vegas zavezal kravato Dallasu za finalni zmenek s Florido

RTV Slovenija 30.05.2023
Stanleyjev pokal bo letos prvič romal v roke novega kluba. Florida ali Vegas? Drugi finalist Lige NHL je namreč postal Vegas, ki je na šesti tekmi finala Zahodne konference s kar 6:0 premagal Dallas in se s 4:2 v zmagah prebil v svoj drugi veliki… »

Vegas s Florido za Stanleyjev pokal

Dnevnik 30.05.2023
Hokejska ekipa Vegas Golden Knights je na šesti tekmi končnice zahoda severnoameriške lige NHL s 6:0 v gosteh premagala Dallas Stars. V boju na štiri zmage je slavila s 4:2 in se bo za Stanleyjev pokal pomerila s Florida Panthers. Prva tekma finala… »

Zlati vitezi so se znesli nad zvezdami

Delo 30.05.2023
Hokejisti Vegas Golden Knights so s kar 6:0 na šesti tekmi premagalu zvezde iz Dallasa in se uvrstili v veliki finale lige NHL, kjer jih čaka Florida. Finale zahodne konference v ligi NHL je bil precej bolj zanimiv, kot je kazalo po treh tekmah, ko je… »

Na bostonskem parketu je Butler pregnal lanske duhove

Delo 30.05.2023
Sedme tekme v ligi NBA so vedno nekaj posebnega, tokrat pa je Miami brez težav, s 103:84 premagal Boston in se uvrstil v veliki finale, kjer jih čaka Denver. Finalna serija vzhodne konference je bila zelo zanimiva, skoraj bi se pisala zgodovina. Miami… »

Novice dneva »

Nova žrtev na naših cestah

Zurnal24 pred eno uroše 5 povezanih

Mesar včeraj v trgovini do smrti zabodel 48-letnika

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 9 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem