Povezane novice

Golob Logarju: Naj sname masko in ustanovi stranko

Delo 31.05.2023
Predsednik društva Platforma sodelovanja Anže Logar želi s somišljeniki razbijati status quo, ki ustreza manjšini na račun večine. Na ustanovni seji, ki je potekala v živo pred simpatizerji in novinarji, je danes dopoldne v Ljubljani poslanec SDS… »

Zaživela je Platforma sodelovanja

Nova 24TV 31.05.2023
Foto: STA Z uradno ustanovitvijo je danes zaživelo društvo poslanca SDS Anžeta Logarja Platforma Sodelovanja. Platforma bo po Logarjevih napovedih namenjena temam, ki so pomembne za prihodnost politično preveč razdeljene Slovenije. Društvo je odprto… »

Poslanec SDS / Logar bo politični kapital vnovčil s platformo »sodelovanja«

Mladina 31.05.2023
Ta bo po Logarjevih napovedih namenjena temam, ki so pomembne za prihodnost "politično preveč razdeljene Slovenije" Z uradno ustanovitvijo bo danes zaživelo društvo poslanca SDS Anžeta Logarja Platforma Sodelovanja. Ta bo po Logarjevih napovedih… »

Poglejte, kdo vse se je udeležil ustanovitve društva Anžeta Logarja #video #foto

SiolNET 31.05.2023
Z uradno ustanovitvijo je danes zaživelo društvo Platforma Sodelovanja poslanca SDS Anžeta Logarja. Ustanovitve se je udeležilo več znanih obrazov. Med njimi smo lahko opazili tiste, ki jih je Logar že napovedal, pa tudi nekatere nepričakovane… »

Zaživela bo Logarjeva Platforma Sodelovanja

SiolNET 31.05.2023
Z uradno ustanovitvijo bo danes zaživelo društvo poslanca SDS Anžeta Logarja Platforma Sodelovanja. Ta bo po Logarjevih napovedih namenjena temam, ki so pomembne za prihodnost politično preveč razdeljene Slovenije. Društvo je sicer odprto za vse, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem