Povezane novice

Tri generacije košarkarske Olimpije v Hramu športnih junakov

SiolNET 03.06.2023
Prvič je Društvo športnih novinarjev v Hram slovenskih športnih junakov sprejelo ekipo. V sodelovanju s košarkarskim klubom Cedevita Olimpija je v dvorani Stožice med športne legende sprejelo tri generacije ljubljanskega kluba, ki je šestkrat… »

Olimpija zapravila zadnja meta za tri, Helios pač ne

SiolNET 03.06.2023
Domžalski Helios Suns so zmagali na drugi tekmi finala košarkarske lige Nova KBM. V napeti tekmi v Stožicah so bili od Cedevite Olimpije boljši z 82:81 in serijo na tri zmage izenačili na 1:1. Pred tretjo finalno tekmo Olimpijo najprej v torke čaka… »

Cedevita Olimpija k Partizanu po domačem porazu s Heliosom

Delo 03.06.2023
Domžalski košarkarji so v gosteh dobili drugo tekmo finala lige Nova KBM. Pred torkovo odločilno tekmo polfinala lige ABA s Partizanom v Beogradu so košarkarji doživeli hladno prho v Stožicah. V drugem dejanju finala slovenske lige lige Nova KBM jih… »

V Hramu slovenskih športnih junakov kar trije Olimpijini rodovi

Delo 03.06.2023
Prvič v zgodovini je Društvo športnih novinarjev Slovenije počastilo moštvo. Prvič v zgodovini je Društvo športnih novinarjev Slovenije v Hram slovenskih športnih junakov sprejelo ekipo oziroma moštvo. V sodelovanju s košarkarskim klubom… »

"Takrat nas ni zanimal Real Madrid, želja je bila samo Olimpija"

RTV Slovenija 03.06.2023
Za šesti naslov jugoslovanskega prvaka so morali košarkarji Olimpije leta 1970 zmagati v Zadru. Osem sekund pred koncem je koš za 77:78 dosegel Dušan Verbič, ki je v intervjuju za MMC delil spomine na velike uspehe ljubljanskega kluba. Olimpija je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem