Povezane novice

Dramatičen razplet v Belgiji, ki presega meje domišljije

SiolNET 04.06.2023
Nogometaši Antwerpna so novi belgijski prvaki, svojega petega naslova v zgodovini so se veselili po 66 letih. Antwerpen ga je osvojil na dramatičen način, potem ko je v zadnjem krogu remiziral z neposrednim tekmecem Genkom, gol, ki mu je prinesel… »

Benzema se je poslovil z zadetkom, klub v večinski lasti Ronalda zapušča elito

SiolNET 04.06.2023
V zadnjem krogu španskega prvenstva je prvak Barcelona izgubil na gostovanju pri Celti v Vigu (1:2) in tako šampionsko sezono sklenil s prednostjo 10 točk pred Realom. Beli baletniki so doma remizirali z Athleticom iz Bilbaa (1:1), ki je ostal brez… »

Celta z zmago nad Barcelono do obstanka, Valladolid se seli v drugo ligo

RTV Slovenija 04.06.2023
V zadnjem krogu španskega prvenstva sta oba madridska kluba remizirala. Real se je z Athleticom iz Bilbaa razšel z 1:1 in ostal na drugem mestu s točko prednosti pred tretjim Atleticom. Vrstni red na teh mestih sicer razen prestiža nima pravega… »

Real z zadnjim golom Benzemaja ubranil drugo mesto pred Atleticom

Dnevnik 04.06.2023
V španski nogometni ligi je danes na sporedu zadnji, 38. krog. Na vrhu je bilo že vse odločeno nekaj tednov pred koncem, prvak Barcelona bo zadnjo tekmo igral zvečer proti Celti, v popoldanskih obračunih pa sta oba madridska kluba igrala neodločeno… »

Nov udarec za Slovenijo! Po Oblaku poškodovan še drugi zvezdnik

Zurnal24 04.06.2023
Pred junijskimi kvalifikacijami poškodovan tudi Šeško. Slovenska nogometna reprezentanca bo v junijskih tekmah kvalifikacij za evropsko nogometno prvenstvo 2024 skoraj zagotovo nastopala brez poškodovanega vratarja Jana Oblaka. Zdaj Sloveniji grozi… »

Keka skrbi zdravstveno stanje napadalnega asa

Delo 04.06.2023
Slovenski napadalec Benjamin Šeško je zadnjo tekmo za Salzburg izpustil zaradi poškodbe mišice. Za reprezentančni tekmi z Dansko in Finsko naj bi bil nared. Slovenska nogometna reprezentanca bo v junijskih tekmah kvalifikacij za evropsko nogometno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem